Mahalle mahalle tüm ilçeye ziyaretler yapan İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri son olarak Yenigün mahallesi, Eser okulu çevresini ziyaret ettiler.

''Çocukları okul masrafı ateş pahası''
Ziyaret hakkında açıklama yapan İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı: ''Yöneticilerimiz ile birlikte hemşehrilerimiz ile buluşmaya, dertlerini dinlemeye ve seslendirmeye devam ediyoruz. Son olarak Yenigün mahallesi ve Eser okulu civarını ziyaret ettik. Esnaflarımız ve hemşehrilerimizi dinledik. Ekonomik sıkıntının, zamların iyice belini büktüğü vatandaşlarımız, şu an okul masrafları ve kırtasiye malzemelerinin yekününde çıkan yüklü bedelleri halledip, çocuklarını okula göndermeye çalışıyorlar. Alım gücünün düştüğü,her şeyin aşırı pahalı olduğu ortamda çocukları okula hazır hale getirmek bile vatandaşa çok büyük yük olmuş duruma geldi. Çocukların okul masrafı ateş pahası olmuş, zor durumdaki hemşehrilerimiz bu yükün altından da kalkmaya çalışıyorlar'' dedi. 

''Milletin parasını boy boy resimlerinize harcamayın''

Dokumacı: ''Belediyeler milletin parasını, abuk sabuk ilanlara, reklamlara, boy boy kendi resim afişlerine, düzgün kaldırımları kaldırıp yeniden kaldırım yapmaya harcayacaklarına, sosyal belediyeciliği ön plana alıp hemşehrilerimizin, ihtiyaç sahiplerinin okul masraflarına destek olmaya çağırıyorum. Yaptıkları yardımlar muhakkak vardır ancak şu anki ekonomik ortamda yeterli olmadığını görüyor, seslendiriyoruz, takdir şimdilik onların'' dedi.

Editör: Haber Merkezi