Söz Sende Adapazarı projesi kapsamında vatandaşlarla buluşan, sorunları dinleyen ve bu sorunları bire bir kamuoyu ile paylaşan İYİ Parti teşkilatı, Karaağaç Bulvarındaki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, yönetici ve meclis üyelerinin katıldığı ziyaret yaklaşık 3 saat sürdü. Ziyaretler hakkında açıklama yapan Dokumacı: ''öncelikle şunu belirtmek isterim ki, partimizin ve Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in siyaseti laf kavgasından, yeniden hizmet yarışı noktasına çekme ve halkın içinde, halkla beraber olma felsefesini benimsemiş yöneticiler olarak, her daim hemşehrilerimizin yanında olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Siyasette yeniden bu anlayışı inşa etmeye çalışan bizler, vatandaşlarımızın bir çoğunun “hayırdır seçim mi var” tepkilerine şahit oluyoruz. Şehrimizde uzun yıllardır süren tek kale maç döneminin artık bittiğini söylemiştik. Bunun laftan ibaret olmadığını sahada yaptığımız çalışmalar ile gösteriyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız sonucu koltuk sahipleri, vekili oldukları asılları hatırlayacak ve bir zahmet onlarla ilgilenecekler, unuttukları sahaya inecekler. Yakın zamanda göreceğiz ki, yıllardır vatandaşın yanına uğramayanlar, kapı kapı gezecekler. Bu siyasi rekabetten de hem şehrimiz, hem hemşehrilerimiz faydalanacaktır'' dedi.

KARAAĞAÇ BULVARI DERTLİ

Dokumacı: ''Son ziyaretimizi Karaağaç Bulvarındaki esnaf ve vatandaşlarımıza yaptık. Genel olarak en büyük sorun ekonomi olarak baş gösterirken, sosyal yardımların dağıtımındaki eşitsizlik ile ilgili şikayetler aldık. Yine Karaağaç Bulvarı esnafımız, özellikle işyerinin önündeki alanın ücretli otopark olmasından son derece rahatsızlar. ” Kapımızın önüne aracımızı koymak, malımızı indirmek için para ödüyoruz ”diyen esnaf bu konuda belediyeden düzenleme bekliyor. Yine ekonomik olarak büyük sıkıntı içinde olan esnafımız, hükümetin yaptığı yardımların yetersiz olmasından ve yardım alabilmek için istenen şartlar sonrası, olayın “almasak daha iyi ye” geldiğini belirttiler'' diye belirtti.

SAKARYALI DEĞİŞİM İSTİYOR

Dokumacı: ''Yaptığımız ziyaretlerde, siyasi anlamda gördüğümüz durum ise; net olarak hemşehrilerimiz artık değişim istiyor. ” Var mı sıkıntı diye? ” sorduğumuz da, ” hangisini anlatayım diye ” başlayan cümleler hemen her yerde tekrarlanıyor. Bizlerde gerek ülke çapında gerek ise de şehrimizde bu değişimin adresi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz, gece gündüz çalışıyoruz. Allah memleketimize ve şehrimize en hayırlısını nasip etsin'' diyerek sözlerine son verdi.

Editör: Haber Merkezi