#SözSendeAdapazarı projesi kapsamında İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyeleri Camili ve Karaman mahallelerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

''PERİŞAN DURUMDA''

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dokumacı: ''Saha çalışmalarımıza yeni yılda da kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz ile buluşmalarımız aynı süratle devam edecek. Son olarak Yenikent bölgemizdeki Camili ve Karaman bölgelerimizi ziyaret ettik. Burada yaptığımız ziyaretlerde, genel anlamda herkesin malumu olduğu üzere en büyük sorun ekonomi. Ekonomik anlamda tepeden her ne kadar ekonomimiz gayet iyi, dolar da indi gibi güzellemeler gelse de saha gerçekten son yapılan zamlar ile çok perişan durumda'' dedi.

''İŞ HANLARININ DURUMU ÇOK KÖTÜ''

Dokumacı: ''Yerel anlamda ise Karaman ve Camili'deki hemşehrilerimizin en büyük şikayetlerinden biri bölgede bulunan iş hanlarının durumu. Deprem sonrası yapılan iş hanlarının birçoğunda yola bakan kısımlarında iş yeri var. Diğer yerleri, iç kısımları, özellikle de üst katları atıl durumdadır. Fiziki durumları son derece kötü olmakla beraber uyuşturucu ve gençlik için benzeri kötü faaliyetlerin yuvası haline geldiğini öğrendik. Bu konuya ilişkin ilgili tüm yetkilileri göreve çağırıyoruz. O bölgede adeta çürümeye teslim edilmiş bu iş hanlarına ilişkinde, şehri yönetenler tarafından önlemler alınmalı hem binalar çürümekten kurtarılmalı hem de faaliyete geçirilmelidir'' diye belirtti.

Editör: Haber Merkezi