İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu; “Koltukların başkanı olmak kolay ama Mehmet İspiroğlu gibi gönüllerin başkanı olmak kolay değil” dedi. Programda vatandaşların İspiroğlu’na olan yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

GÖNÜLLERE DOKUNMAK
Başkan Adayı İspiroğlu konuşmasına; “Hiçbir partiyi ya da adayı karalamak için aday olmadık. Biz Karasu’ya hizmet etmek, gönüllere dokunmak için aday olduk. Bu kalabalık topluluk, gönüllere dokunmadan bir araya gelmez.” diyerek başladı. Sosyal medya hesapları üzerinden sahte isimlerle şahsına yönelik karalama çalışmaları başlatıldığını belirten İspiroğlu, “Karasu halkı karşısında cesur olun, saklanmayın, kimliğinizi açıklayın. Bakalım bu söylediklerinizi Karasu halkının önünde söyleyebilecek misiniz?” diye konuştu.

“ŞİMDİ SIRA SİZDE”
Çalışmalarına engel olanlara da seslenen Mehmet İspiroğlu; “Karasu’nun sorunlarını biliyoruz, görüyoruz. Çalışmamıza engel olanlar, bize değil Karasu halkına ceza veriyor. Şimdi sıra sizde. Sizler 31 Mart’ta gereken cezayı Karasu halkı olarak hepsine vereceğinize inanıyorum” dedi. İspiroğlu, konuşmasının ardından resmi başvuru imzasını attı ve Büyük Birlik Partisi’nden başkanlık yarışına resmi olarak dahil oldu.

Editör: Haber Merkezi