Büyük Birlik Partisi (BBP) Karasu Belediye Başkan Adayı Mehmet İspiroğlu mahalle buluşmaları kapsamında Çarşamba günü Kurumeşe Mahallesi ile Subatağı Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle ziyaretlerinde olduğu gibi iki mahallede de büyük bir ilgiyle karşılanan İspiroğlu, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Mahalle sakinlerinin sorunlarına kulak veren Belediye Başkan Adayı İspiroğlu; “Mahallelerinizdeki sıkıntıları biliyorum. En büyük sıkıntınızın yol olduğunun farkındayız. Altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yolların yüzde 60’ından fazlasını tamamladık. Eğer 31 Mart’ta bir kez daha bize yetki verirseniz, yollarınızı tamamlayacağımızın ve sorunsuz mahalle örneklerini Sakarya’ya vereceğimizin sözünü veriyorum. İki yıl içerisinde sorunlarınızı çözeceğiz” dedi.

“BİRLİK’TE HİZMET VAR”
Yerel seçimlere Büyük Birlik Partisi adı altında katıldıklarını bir kez daha yineleyen Mehmet İspiroğlu; “Kadro iyi oldu mu çalışma da iyi oluyor. Geçtiğimiz dönem bizi hırpaladılar. Hiçbir adayla sorunumuz yok. Her şeyimizi size anlatacağız bizi beğenirseniz veya adayları yan yana koyarsanız, ben daha çabuk hangi başkana ulaşırım, kimin kapısını çalmadan makama girerim derseniz oyunuzu ona verin. Kadromuza bakın, değerlendirin. Ama unutmayın ki, dün olduğu gibi yarın da birlikte yol alacağız. Çünkü Birlik’te huzur var, Birlik’te hizmet var. 31 Mart günü oylarınızı Büyük Birlik’e verdiğinizde hizmet belediyeciliğini Karasu’ya kazandırmış olacaksınız” ifadelerini kullandı.

“KARASU HALKI TAYİN ETSİN”
İspiroğlu’nun konuşmasının ardından söz alan BBP Karasu İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu ise; “Artık, Karasu Belediye Başkanı’nı Ankara'dan tayin etmesinler. Karasu'daki vatandaş tayin etsin. Mehmet İspiroğlu gibi güzel bir insanla el ele, kol kola, gönül gönüle, birlikte bir belediyecilik Allah nasip ederse yapacağım. İnşallah birkaç gün sonra meclis üyesi arkadaşlarımızı sizlere tanıtacağız. Bu ekibe biz güveniyoruz. Siz de Allah'ın izniyle güvenin. 1 Nisan gününden itibaren Karasu, herkesin bir yükü sırtına aldığı, el ele belediyeciliği görecek ve Karasu tarihe yazılacak. Gönül gönüle belediyecilik nasıl olur 15 sene sürecek bir belediyecilik örneği ile tüm Türkiye’ye gösterelim” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi