YENİDEN GÜÇLÜ ADAPAZARI
CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kılıç son olarak Karaköy ve Rüstemler Mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi ve projelerinden bahsetti. Kılıç’a ziyaretinde CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Karaköy Mahallesinde vatandaşlarla buluşan Kılıç, ‘Yeniden Güçlü Adapazarı’ için destek istedi. Burada konuşan Kılıç, “CHP Adapazarı Belediye Başkan adayı olarak önemli bir yola çıktık. Bugün burada da gördüm ki belediye buraya 15 yıldır uğramamış. Bu ilgisizliğin ve yok sayılmanın bir sebebi olamaz. Biz bunu değiştirmek için göreve talibiz” dedi.

ÖRNEK OLACAĞIZ
Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Gittiğimiz köylerde insanların tek gündemi ekonomi. İnsanlarımız artık ürünlerinden para kazanamıyor. Çiftçimiz artık değerli olduğunu hissedemiyor. Merak etmeyin bizim bu kötü gidişata ciddi çözümlerimiz var. Çiftçimize hak ettiği değeri vereceğiz. Söylem değil proje üreteceğiz. Tarımsal Üretim Modelinde yerel bir belediyenin neler yapabileceğini Türkiye’ye göstereceğiz.”

TARIM DESTEK OFİSİ
Karaköy’ün ardından Rüstemler’de vatandaşlarla buluşan Kılıç, “Bize, ‘Bir belediye ne yapabilir ki bu konuda’ diye soruyorlar. Biz neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Belediyede kuracağımız Tarım Destek Ofisimiz ile çiftçimizin bir araya gelmesini, daha çok üretip daha çok kazanmasına destek olacağız. Entegre Tohum Üretim tesisinin kurulmasına öncülük etmek istiyoruz. Biz çiftçimizin sütünün işleneceği Süt Üretim Tesisinin kurulmasına öncülük etmek istiyoruz. Tohum için yerli üretim modelimiz ile Türkiye’ye örnek olacağız. Göreceksiniz, başlatacağımız tarımsal kalkınma projemiz Türkiye’ye örnek olacak ve Ak Partili belediyeler bile bu projemizi nasıl uyguladığımızı bize sorarak destek isteyecekler. Çünkü bizim hayallerimiz var ve çiftçimizin kötü gidişatını değiştirmeye sözümüz var” dedi.

OTOBÜSÜ DEĞİŞTİRELİM
Kılıç son olarak ise şunları kaydetti: “Eskiden harman zamanı çiftçinin bayram zamanıydı. Ancak artık harman demek dert demek. Çiftçi harmanda nereye kaçacağını şaşırıyor. Bu durum bizim kaderimiz değil. Daha çok kazanacağımızı  bilerek üreteceğiz. Harman yine bayram olacak. Biz şuna inanıyoruz ki seçmenin gerçek arayışının tek adresiyiz. İnsanlarımızda işsizlik korkusu var biz korku ile hemşerilerimizin yaşamasına müsaade edemeyiz. Bakın bu otobüs şoför değiştirerek bizi huzura ve kazanca götüremez. Gelin bu otobüsü değiştirelim.”

Editör: Haber Merkezi