IŞIKSU TEMPOYU ARTTIRDI
Cumhur İttifakı AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve teşkilat mensupları ile seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Adayı Işıksu, Cumhuriyet ve Karaman Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluşurken, Şeker Mahallesi ve Yenicami’de esnafla bir araya geldi; Asayiş Şube Müdürlüğü ile Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği ve TÜMSİAD Sakarya Şubesi Başkan ve Yöneticilerini ziyaret etti; Türkiye Gençlik Vakfı Sakarya İl Temsilcisi Adnan Dizer ile birlikte gençlerle buluştu; AK Parti Karaman Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu Açılışına katıldı.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE
Şehit Yakınları ve Gazi Dernekleri ziyaretlerinde müjde veren Başkan Adayı Işıksu, “Cennet toprakları bizlere vatan kılan, kadim geçmişimizi, bugünümüzü ve geleceğimizi borçlu olduğumuz tüm kahramanlarımıza minnet ve şükran borçluyuz. Kahraman şehitlerimizin aileleri ve değerleri ölçülemez gazilerimizle bir ve beraber olmayı her zaman sürdüreceğiz. Milli mücadele ruhunu yaşatacak, ticaret, kültür ve deprem tarihini günümüze aktaracak bölümlerden oluşan, Adapazarı’mızın tarihini ve değerlerini öne çıkaran bir şehir müzesi inşa etmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

İŞ ADAMLARI İLE İSTİŞARE MESAJI
TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Işıksu, Adapazarı’nın ticaret şehri olduğunun altını çizerek destek mesajı verdi. Başkan Adayı Işıksu, “Adapazarı'mızın sanayi ve ticaret değerlerinin gelişimine katkı sağlayan iş adamlarımızla her zaman istişare etmek ve şehrimize inşallah hep birlikte hizmet ederek hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

ADAPAZARI’NA İYİ BİR GELECEK
Türkiye Gençlik Vakfı İl Temsilcisi Adnan Dizer ve gençlerle bir araya gelen Başkan Adayı Işıksu, şehrin gençleri ile her zaman beraber olacaklarını vurguladı. Işıksu, “Ülkemiz ve şehirlerimiz için derdi olan, tarih, kültür ve medeniyet algıları açık, ufku geniş ve çalışkan gençlerimizle Adapazarı'mızda iyi bir gelecek inşa etmek istiyoruz.” dedi. Şeker Mahallesi ve Yenicami esnafları ile buluşan Işıksu, “Adapazarı'mızın kültür değerlerini faaliyetlerine yansıtan, esnaf dayanışması ile ticari yaşamı her zaman canlı tutan bir yönetim anlayışıyla çalışmak istiyoruz.” mesajını verdi.

SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILIŞI
Karaman Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Işıksu, “Adapazarı'mızın her mahallesiyle yakından ilgilenecek; milletimize ve memleketimize faydalı olacak tüm faaliyetleri hayata geçirmek için zaman ve mekân gözetmeksizin hep birlikte, büyük bir gayretle çalışacağız.” dedi. İrtibat Bürosu açılışından sonra ev ziyareti gerçekleştiren Başkan Adayı Işıksu, “Adapazarı'mızda toplumun tüm fertlerinin özellikle ailelerimizin desteklenmesiyle sosyal yaşamın daha ileri seviyelere taşınması hedefiyle çalışmalarımızı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi