Cumhur İttifakı AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları ile Adapazarı’nı karış karış dolaşarak vatandaşların taleplerini almaya devam ediyor.

GENÇLERE MÜJDE
Divan Kitap Kafe'de gençlerle buluşmasının ardından Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile birlikte Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya gelen Başkan Adayı Işıksu; “Bugünümüzün ve istikbalimizin, genç kardeşlerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlamaktan geçtiğini iyi biliyoruz. Adapazarı’mıza onları çok mutlu edecek bir proje kazandıracaksak, kültür ve sanatın, estetik ve mimarinin, eğitim ve edebiyatın etrafında şekillenen bir çalışma yapmamız gerekiyordu. Çalışmamızı tamamlamak üzereyiz. Kültür, sanat ve edebiyatseverleri, öğrencilerimizi, eğitimcilerimizi ve akademisyenlerimizi çok mutlu edecek projemizi yakında paylaşacağız.” diye konuştu.

MUHTARLAR
Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve muhtarlarla bir araya gelen Mutlu Işıksu, “Adapazarımızda tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek, hızlı çözümler üreterek hemşehrilerimizi memnun edecek hizmetler yapmak istiyorsak, bunun yolunun muhtarlarımızla doğru iletişim ve kapsamlı müzakereden geçtiğini iyi biliyoruz. Muhtarlarımızla Adapazarımızı birlikte yöneteceğiz.” dedi

HUZURLU VE MUTLU
Işıksu, “İlçemizin her noktasında hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Yakın ilgi ve destekleri için Allah hepsinden razı olsun. Şehrimize katkı veren tüm hemşehrilerimizi eşit güzellikler ve imkânlarla buluşturan bir yönetim anlayışı ile çalışmayı hedefliyoruz. Yönetimi emanet aldığımızda inşallah üzerimize düşen ne varsa yerine getirme gayreti içinde olacağımızın sözünü veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi