AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Sakarya Mahallesi’nde istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Gençlik Kolları Başkanı Fahrettin Alemdar, mahalle temsilcileri, teşkilat üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
Başkan Adayı Mutlu Işıksu çok çalışacaklarının sözünü verdiği konuşmasında, “Dayanışma ve kardeşliğin en güzel örnekleri şehrimizde sergilenmiştir. Kim hangi etnik kökene mensup olursa olsun, Adapazarı’mızın kalbi hep birlikte atmıştır, atmaya da devam edecektir. Adapazarı’mızı güçlü kılan da işte bu kuvvetli birlik ve beraberlik, kardeşliktir. Bu güzellikler de bizlerin çalışma azmini daha çok arttırmıştır. Adapazarı'mızın her noktasına hizmet götürmek, hemşehrilerimizin taleplerini en hızlı şekilde değerlendirmek, yıllar sonra hayırla yâd edilecek projeleri hayata geçirmek için söz veriyoruz. Hemşehrilerimizin teveccühleri ile yönetimi emanet bilip inşallah göreve başladığımızda 7/24, var gücümüzle Adapazarı’mız için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

“GENÇLERİMİZE ÇOK GÜVENİYORUZ”
Konuşması sonrası AK Parti’ye üye olan gençlere de rozetlerini takdim eden Işıksu, “Üstat Necip Fazıl'ın dediği gibi "her ferdi 'benim olmadığım yerde kimse yoktur!' duygusuna sahip bir dava ahlâkını parıldatıcı bir gençlik ve mekânımız olan Adapazarı'mızı emanet bilme şuurunda olan bir gençlik. Hamdolsun, biz gençlerimize çok güveniyoruz ve genç arkadaşlarımızla daha başarılı günlere yürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“DERDİMİZ, DAVAMIZ BİR!”
Toplantı sonrası Kuzey Terminali esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisini ileten Başkan Adayı Mutlu Işıksu, “Dayanışma ve yardımlaşmanın şehri Adapazarı'mızda esnafımızla derdimiz, davamız bir, kalplerimiz ortak atıyor. Bizi güçlü kılan, yorulmadan çalıştıran da bu kardeşlik anlayışıdır. Allah hepsinden razı olsun.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi