MAHALLE BAŞKANLARI ÇALIŞTAYI
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için çalışmalarına start verdi. İlçe Başkanı Metin Kurtuluş başkanlığında, AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediyesi Başkanvekili Erol Aydın ve AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen Mahalle Başkanları Çalıştayı’nda, ana kademe, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile tüm kademelerin mahalle başkanları hazır bulundu.

BAŞKAN KURTULUŞ’TAN TEŞEKKÜR
AK Parti Adapazarı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ömer Göktaş’ın çalışma takvimi ile ilgili bilgiler paylaştığı açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, çalıştaya ilgi gösteren mahalle başkanlarına teşekkür etti. Kurtuluş, “Adapazarı’mız için durmadan yorulmadan ilk günkü aşkla çalışan mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde AK Belediyeciliğin devamı için hep birlikte gayretle çalışmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

AK TEŞKİLATLAR SEÇİMLERE HAZIR
Yerel seçim sürecinde çok çalışacaklarının altını çizerek konuşmasına başlayan AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, “Sn. Cumhurbaşkanımızı mahcup etmemek, aziz milletimizin güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışacağımız bir yerel seçim sürecine girdik. AK Parti’de uzun yıllar büyük bir onur ve gururla görev aldım, hizmet etmeye çalıştım. Teşkilatımızda birçok kademesinde yaptığımız görevlerle birlikte Adapazarı İlçe Başkanlığı, İl Başkan Yardımcılığı görevlerini de Mevlâ’m bize nasip etti. Teşkilatların yetiştirdiği, Adapazarı insanını tanıyan, sokak sokak şehrimizi ve şehrimizin sıkıntılarını bilen, yaşamı boyunca memleketine değer kazandırmak için gayret göstermeye çalışan bir kardeşinizim. Her zaman şahit olduk ve ifade ettik. AK Teşkilatlar, AK belediyeler her seçime her zaman hazırdır. Yerel yönetimlerin gücü AK Parti’mizin döneminde daha da arttı. Bu anlayış hamdolsun daha da kuvvetlendi. 31 Mart’tan itibaren gelişim daha da hızlanacaktır, bundan hiç kuşkumuz yok.” şeklinde konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN BİRLİK RUHU
AK Parti’nin bir vefa partisi olduğunu belirten Başkan Adayı Işıksu, “Teşkilatımızda bir dakika dahi hizmet vermiş tüm kardeşlerimizi kucaklayarak süreci beraber götürmek istiyoruz. Adapazarı Teşkilatımız çok başarılı bir teşkilattır. Her zaman çıtayı daha yükseklere çıkarmıştır. Çok çalışacağımızı biliyorum. İlçe Başkanımız her zaman bizimle birlikte. Seçim Koordinasyon Merkezimiz hemen kolları sıvadı, çalışmalara başladı. Kadın kollarımıza güveniyoruz, onlar bizim en önemli gücümüz. Gençlik kollarımız bizim enerji kaynağımız. Onlara çok inanıyoruz. Mahalle başkanlarımızın heyecanını görüyoruz ve onları çok ama çok önemsiyoruz. Sizlerle birlikte bu süreci inşallah en başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Biz, hazırız. Çalışkanlığı ve başarısıyla örnek olmuş ilçe teşkilatımızla, Cumhur İttifakı’nın birlik ruhunu kaybetmeden, kapı kapı dolaşarak 190 binin üzerindeki seçmenimizin gönüllerine girmek ve 2023 hedeflerine ulaşmak için hep birlikte çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

YÜCE: “BİZ MİLLETİMİZE HİZMETE TALİBİZ”
Sosyal, kültürel, eğitim, mimari, ekonomi, tarım, turizm, ulaşım, spor ve çevre olarak projelerini 10 başlık altında topladıklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Bizim tek gayemiz, tek düşüncemiz, tek derdimiz milletimize hizmettir. AK Parti’nin mensupları olarak biz hizmete, milletimizin derdine talibiz. Biz üretmeye talibiz. İnşallah 31 Mart’tan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde milletimize hizmet aşkıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 10 başlık altında topladığımız projelerimizi en kısa süre içerisinde hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız. İnşallah Sakarya tüm ilçeleriyle birlikte bölgenin lideri konumuna gelecek, örnek gösterilen bir şehir olacak.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi