AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, adaylığının açıklanmasının ardından ilk ziyaretini AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ile ana kademe, kadın, gençlik kolları üyeleri ve mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Mutlu Işıksu,  Adapazarı Teşkilatı’nın birçok seçimde gösterdiği önemli başarıları hatırlatarak, “Teşkilatımıza inanıyorum. Sizlerin destekleriyle inşallah seçim sürecini başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Cumhur İttifakıyla oluşan milletimizin birlikteliğini seçimlere de yansıtacağız, bunun için gönüllere gireceğiz, milletimizin beklentilerini hep birlikte hayata geçireceğiz, çok çalışacağız” dedi.

“HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRME ZAMANI”
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta sonu Sakarya İlçe adaylarını açıklamasının ardından hızlı bir başlangıçla çalışmalarına başlayan Mutlu Işıksu, uzun yıllar ilçe başkanlığı da yaptığı AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’ndan coşkuyla karşılandı. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve teşkilat mensuplarıyla buluşan Işıksu, “Adapazarı Teşkilatı benim ait olduğum, hizmet sunmaktan, çalışmaktan onur duyduğum bir teşkilattır. Adapazarı için hayallerimiz vardı ve bir yola çıktık. Hamdolsun, şimdi sizlerle birlikte hayallerimizi gerçeğe dönüştürme zamanı. Şimdi halkın zamanı, Adapazarı’mıza hep birlikte hizmet sunmanın zamanı.” diye konuştu.

“TÜM SEÇMENİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ”
Seçim çalışmaları ile ilgili teşkilata olan inancını aktaran Başkan Adayı Işıksu, “Teşkilatımıza inanıyorum ve çok güveniyorum. İlçe başkanımızın koordinesinde İlçe SKM ile birlikte uyumlu bir çalışma ortamı, sıkı bir çalışma fırsatı sağlayacağız. 190 binin üzerinde bulunan tüm seçmenimize ulaşmalıyız, iyi çalışarak, alabileceğimiz en yüksek oyu almak istiyoruz. Cumhur İttifakı birliğimizi de güçlendireceğiz.  Birlik ruhunu koruyarak, gayretle çalışarak, hemşerilerimizin her bir talebini dikkate alacak ve talepleri en hızlı şekilde sonuçlandıracağız. Sizlerin destekleriyle inşallah seçim sürecini başarılı bir şekilde tamamlayacak, hemşerilerimizle kucaklaşmanın onurunu yaşayacağız.” ifadelerini kullandı.

KURTULUŞ: “BİZ SAHADAYIZ VE HAZIRIZ”
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş da Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın her zaman seçimlere hazır bir teşkilat olduğunu vurgulayarak, “Başkan Adayımız ve inşallah Başkanımız Mutlu Işıksu’nun bizlere olan inancını ve güvenini boşa çıkarmayacak, hep birlikte Adapazarı’mızın sınırları içerisinde yer alan her bir seçmenimize ulaşacağız. AK Parti her zaman en iyisini hedefler. Bizler de bunun bilincindeyiz. Sorumluluğumuzun farkında olarak çalışmalarımıza hemen hız kazandırdık. Mahalle temsilcilerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, ana kadememizle, SKM’mizle sahadayız, hazırız.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Adayı Mutlu Işıksu, teşkilat mensuplarıyla bir süre sohbet ettikten sonra İlçe Teşkilatı’ndan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi