Cumhur İttifakı AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve teşkilat mensupları ile seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

ESNAFLA İSTİŞARE
Işıksu, “Adapazarı'nın gelişimine hız kazandırmanın yolunun, esnafımızın ihtiyaçlarını temel alan çalışmalar yapmaktan geçtiğini biliyoruz. Onların teveccühü ve desteği ile ticari merkezlerini canlandıracak çalışmalar yapmayı hedefliyor, şehrimizin kalbi olan ticari çarşıların dinamizm kazanma sürecini esnafımızla birlikte başlatmak ve şehrimizin ekonomik yaşamını daha da ileriye taşımak istiyoruz. Esnafımızla her zaman istişare edeceğimizin sözünü veriyoruz.” diye konuştu.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
Sivil toplum kuruluşları ve derneklerle he zaman beraber olduklarının altını çizen Başkan Adayı Işıksu, “Mahallelerimizi daha da güzelleştireceğiz. Derneklerimizin meseleleri bizim meselemizdir. Derneklerimizin talep ve düşüncelerini değerlendirip, şehrimize faydalı olan çalışmalara destek olmak istiyor ve Adapazarı'mızın kültür değerlerine sahip çıkacak çalışmalarımızı hazırlıyoruz.” dedi.
HER KESİME YÖNELİK
AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları ile sandık esaslı ev sohbetlerinin tüm mahallelerde gerçekleştiğini aktaran Işıksu, “Seçimlerde bizleri başarıya ulaştıracak olan kadın kollarımızla sandık esaslı ev sohbetlerimizi tüm mahallelerimizde gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Her kesime yönelik çalışmalar yapacağımız gibi kadınların sosyal yaşama katılımını artıracak faaliyetler de yapmayı hedefliyoruz. İnanıyoruz, inşallah hep birlikte başaracağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi