Işıksu ile Adım Adım Adapazarı
Adapazarı Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Işıksu son olarak Tarihi Uzunçarşı ara sokakları ile Aynalıkavak ve Balıkçılar Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu; Çaltıcak, Örentepe ve Göktepe mahalle buluşmaları gerçekleştirdi. Başkan Işıksu’ya AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç ile teşkilat mensupları eşlik etti. 

İstişareyle Yola Devam
Programları değerlendiren Işıksu, “Biz, istişareyle, ihtiyaçları tespit edip hızla giderme gayretimizle Adapazarı'mızın 84 mahallesini daha güzel yarınlara hazırlıyoruz. İnşaallah mahalli idareler seçimlerinde kıymetli hemşehrilerimizin teveccüh ve destekleriyle Adapazarı için yola devam diyecek, çok daha fazla eser ve hizmet üretmek için çalışmalarımızı titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Hazırız ve Kararlıyız
Işıksu sözlerini şöyle tamamladı: “Adapazarı, hepimizin, yarınlar inşaallah bizim. Biz, bir ve beraber olduğumuz müddetçe çalışmalarımızın çok daha kıymetli ve çok daha bereketli olduğunu biliyoruz. Hazırız ve kararlıyız. Gerçek belediyeciliği hakkıyla göstermeye devam etmek için sözümüz var. Hep birlikte çalışmaya, üretmeye devam. Adapazarı için yola devam.”

Aşkla Yürüyüşe Devam
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ise “Cumhur İttifakı teşkilatları olarak vatandaşlarımızla buluşmalarımızı sürdürüyoruz. Sıkmadık el, almadık gönül bırakmayacak ve Mutlu Işıksu başkanımızla en yüksek oyu almak için kararlılıkla çok çalışmayı sürdüreceğiz. Hep birlikte aşkla yürüyüşe devam.” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Basın BÜLTENİ