Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ve Yönetiminin İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı’da eşlik etti.
İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan’a Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim hediye ederek Polis haftasını kutladı.
Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 176. Yıldönümünde İlçe Emniyet Müdürümüz Şevket İlhan’ın nezdinde tüm polis teşkilatımızın Polis Haftasını kutlayarak Kur'an'ı Kerim ve Türk Bayrağımızı takdim ettik. Bu ziyarette bizlere eşlik eden Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu ve MHP İlçe Başkanımız Burhan Namlı'ya, misafirperverliklerinden dolayı ise İlçe Emniyet Müdürümüze ve Tüm Emniyet Teşkilatına teşekkür eder, polis teşkilatımızın 176. yıldönümü bir kez daha kutlarız” ifadelerine yer verdi.
Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı’ya teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Merkezi