ENGELLİ VE İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN
Sakarya’da engelliler yararına gösterdiği faaliyetlerle dikkat çeken SAKENDER yönetim Kurulu Başkanı Bülent Dik, “8 yıldır, kurmuş olduğum engelliler ve yardımlaşma derneğinde yaptığım hizmetlere şimdi hem dernek hem de mecliste devam etmek için hazırım” dedi.
Engelli ve ihtiyaç sahiplerinin daha iyi koşullarda yaşayabilmesi ve topluma kazandırılabilmesi için var gücüyle çalıştığını ifade eden Bülent Dik, “Haftanın 6 günü sabah 10.00’dan akşam 19.00’a kadar engelli ve ihtiyaç sahipleri için dernek olarak hizmet etmeye devam ediyorum. Yine onların talebi ve beklentisi üzerine Adapazarı Belediye Meclis üyeliğine aday adayı oldum” diye konuştu.

‘HALKA HİZMET HAKKA HİZMET’
Meclis üyesi olduğunda kendisine her zaman ulaşılabilir olunacağını belirten Bülent Dik, “Partimizin teveccühü ve halkımızın desteği ile seçildiğim takdirde yine, 0546 272 28 28 nolu telefonum hizmet için hazır. Çünkü ’halka hizmet hakka hizmet’ anlayışıyla çalışan birisiyim.Görev verildiği takdirde her daim ulaşabileceğiniz bir olarak, hizmet için hazırım.
Çünkü her yaşamın bir sonu vardır. Tek dileğim, Allah’ın huzuruna çıktığımda, dünya hayatında insanlara hizmet için yaşadım’ diyebilmek. Bu hedef ve inançla göreve talip olduğumu duyururken, Adapazarı ilçesinde oturan seçmenlerin oy ve desteklerine talibim. Ben hizmete hazırım” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi