AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı 51. Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Kadın Kolları, ilçe gençlik kolları ve ilçe yönetim kurulu faaliyetlerinin okunduğu toplantıda Başkan Öztürk 2018 hizmet sunumu yaparak belediyenin çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

NÜKLEER SANTRAL
Başkan Öztürk, Akkuyu Nükleer Santrali’nin temel atma törenine değinerek “Türkiye, tarihinin en büyük projesi Akkuyu Nükleer Enerji Santrali temel atma töreni yapıldı. Daha önce hayal bile edilemeyen proje Cumhurbaşkanımız sayesinde gerçekleşti. Türkiye gerçekleştirmiş olduğu projeler ile şahlanmaya geçti. Nükleer enerji Türkiye’nin yüzde 10 enerji ihtiyacını karşılayacak büyük bir proje, diğer gelişmiş ülkelere baktığımızda birçok nükleer enerji santralleri mevcut.”

MİLLETE HİZMET
Başkan Öztürk, “Türkiye’yi ileri götüren projeleri hazmedemeyen vatan hainleri her zaman millete hizmete karşı oldu. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi çatlasalar da patlasalar da millette hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Öztürk konuşmasının devamında ilçede devam eden kentsel dönüşüm, oyun sokağı, Payidar Bahçe projeleri ile SASKİ ve AGDAŞ çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ÇALIŞMALAR
İlçe Başkanı Resul Erdoğan, mahalle başkanları ziyaret programları hakkında açıklamalarda bulunarak “Haftada 2 mahalle olmak üzere ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Mahalle başkanlarımızla mahallelerimizi ziyaret ederken sizin iletmek istediğiniz dilek ve taleplerinizi not edip dile getirerek gerekli makamlara ileteceğiz. Mahalle ziyaretlerindeki amacımız da budur. Sizin sıkıntılarını dinleyip not olarak gerekli mercilere iletmek görevimizdir” dedi.

KATILANLAR
Toplantıya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Enes Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Editör: Haber Merkezi