ÖNCELİK VE ACİLİYET 
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, seçim öncesi seçim sonrası gelmek için söz verdiği mahallelere ziyaret turu başlattı.  Başkan Babaoğlu, merkezde esnaf ziyaretleri yapmasının ardından, Dikmen, Çamlıca ve Kocatöngel mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.  Ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden ve tebrikleri kabul eden Başkan Babaoğlu, sandığa giden tüm Hendek halkına bir kez daha teşekkür etti. Bababoğlu, “Biz Hendek’e hizmet için yola çıktık. Seçim öncesi sık sık bir araya gelerek sorunları dinlediğimiz hemşerilerimizle yine bir araya geldik. Bundan sonrada hep bir arada olacağız. Bana ulaşmakta kimse zorluk yaşamayacak, çünkü ben mahalle mahalle gezerek yanınızda yer alacağım. Tüm sorunları biliyorum. Hepsini öncelik ve aciliyet durumuna göre çözeceğiz” dedi.

HENDEK TARİH YAZDI 
Güzel, modern ve geleceğe güvenle bakan bir Hendek için söz verdiklerini söyleyen Başkan Babaoğlu, “Sorunlu bir mahalle kalmayacak. 100 günlük çalışma planımızda problemleri ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Çöp, yol, köprü, park, bahçe ve benzeri gibi konularda sıfır sorun istiyoruz. Kronik sorunları çözüp önümüze bakmak, vizyon projelerle Hendek’i geleceğe taşıyacak yatırımları hayata geçirmek istiyoruz” dedi. Herkesin belediye başkanı olduğunu anlatan Babaoğlu, “Hendek 31 Mart günü bir tarih yazdı. Bizim Turgut’u bağrına basan hemşerilerimizi asla ve asla mahcup etmeyeceğiz.” diye konuştu. 

ADALET VE ŞEFFAFLIK
Tüm kenti kucaklayan projelerle Hendek’in marka değerinin artacağına vurgu yapan Babaoğlu, “Hendek için yeni bir dönem başladı. Bu yeni dönemde ne söz verdiysek emin olun hepsini bir bir hayata geçireceğiz. Yerine getiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermedik. Kimseyi ötekileştirmeden, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı olacak. Bizim kırmızı çizgilerimiz var. Nedir bu? Hak, hukuk, adalet, şeffaflık, sevgi ve barış. Birliğin ve kardeşliğin hakim olduğu, huzur dolu bir Hendek diyorum hep” ifadelerini kullandı. Başkan Babaoğlu ziyaretleri esnasında vatandaşın aktardığı sorunlarla alakalı,  ilgili ekiplere talimatlar vererek çözüme kavuşturuyor.

Editör: Haber Merkezi