Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart seçimleri sonrasında Hendek Belediye Başkanlığına seçilen Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti. Hendek Belediyesi önünde Başkan Babaoğlu ve belediye meclis üyeleriyle buluşan Destici’ya BBP İl Başkanı ve Turgut Babaoğlu nostaljik radyo ve yöresel ürünler hediye etti.

“MUTLULUK DUYUYORUZ”
Başkan Babaoğlu, “Devlette ve belediyemizde devamlılık esastır. Bugüne kadar ilçemiz için ne yapıldıysa bundan sonrada yapılmaya devam edilecektir. Bugün sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Kendisini Hendek’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

“HAYIRLI OLSUN”
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Hendek’te bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Seçim sonuçlarının tüm ülkemiz için hayırlı olmasını ve seçilen tüm belediye başkanları ve meclis üyelerimiz için de hayırlı olmasını diliyorum. Hendek’te bizi temsil eden ve bayrağı en üste çıkaran belediye başkanımızı tebrik için buradayız” ifadelerini kullandı. Destici, gerçekleştirilen seçim çalışmalarında yer alan herkese teşekkür etti.

ÖRNEK BELEDİYECİLİK
BBP’nin Hendek’te örnek belediyecilik anlayışı ortaya koyacağının altını çizen Destici, “Bugüne kadar birbirine güvenen ve kenetlenen bir ekip olduk ve bundan sonra da birbimize aynı güvenle kenetlenerek Hendek’in gerekli hizmetleri alması noktasında elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bunu çalışmayla başaracağız, hayırlı ve uğurlu olsun, Rabbim mahcup etmesin” dedi.

TOPLANTI YAPTILAR
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin konuşması sonrasında partililer ve Başkan Babaoğlu basına kapalı bir toplantı gerçekleştirirken BBP heyeti Merkez Büyük Camii de Cuma namazını kılmalarının ardından Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde yemekte bir araya gelecek.

Editör: Haber Merkezi