Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden Turgut Babaoğlu, Yeni Sakarya Hendek temsilcisi Mehmet Kavis’i ziyaret etti. Babaoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

SÖYLENTİLER
Babaoğlu, kendisinin AK Parti ya da CHP’den aday olacağına ilişkin konuşulanların asla gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Kaynağı belli olmayan ancak kesinlikle iyi niyetli olmadığını bildiğimiz söylemler var. Bu söylentileri çıkaranlar gündemi meşgul edip, bizlerin yıllardır yaptığı çalışmaları baltalamak, kaos ortamı oluşturarak halkımızın zihnini karıştırmak istiyor” dedi.

BİZİM TURGUT
Babaoğlu, seçim çalışmalarına agresif siyaset dilini kullanmadan ve hiçbir siyasi partiyi kötülemeden devam ettiğini ve halkın bu tavrı benimseyerek kendisine “Bizim Turgut” şeklinde hitap etmeye başladığını söyledi. Bu durumun kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini belirten Babaoğlu, “Hemşehrilerime dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı üslupla davranacağım. Nasip olursa seçilirsem, beni ailemle pazarda, çay ocağında, sokakta ayak üstü sohbetlerde; aile ziyaretlerinde göreceksiniz. Her şey Hendek için” dedi

SEÇİM BEYANNAMESİ
Kısa süre sonra halka açıklayacakları seçim beyannamesini birkaç içinde değil, yıllar süren bir çalışma neticesinde oluşturduklarını belirten Babaoğlu; “Seçim beyannamemize asla yapmayacağımız, yapamayacağımız hiçbir şeyi koymadık. Trafik sorunu, çöp meselesi, sokak hayvanları gibi artık halkımızın illallah dediği problemlere eğileceğiz. Ayrıca bir marka şehri oluşturmak için vatandaşımızı heyecanlandıracak projelere imza atacağız.”

PLAN VE PROJELER
Babaoğlu; “Kadınlarımızın, çocuklarımızın, engelli ve yaşlılarımızın kardeşlerimizin beklediği çalışmalar beyannamemiz geniş yer alıyor. Eğitim ile ilgili plan ve projelerimiz sadece ilçemiz için değil ulusal anlamda ses getirecek çalışmalar olacak. Hendek Sakarya ilçeleri arasında en son sıralardan artık kurtulmalıdır.”
Babaoğlu ayrıca çocuklar ve gençler için de önemli çalışmalar yapmayı planladıklarını, bunun yanında sporda da atılım mahiyetinde geniş çaplı hizmetlere hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi