“YILMADAN YORULMADAN HİZMET”
Pamukova BBP İlçe Teşkilatına belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan eski Pamukova BBP İlçe Başkanı, Milletvekili adayı ve şu anda BBP İL Başkan Yardımcığı yapan Gürbüz Pertev , başvuru sonrası yaptığı açıklamada,  “ Şayet partimizin yetkili  organları beni  başkan adayı gösterirse, Pamukovalı hemşerilerimiz de teveccüh edip bizleri seçerse bizlerde İlçemize yılmadan yorulmadan hizmet etmeye talibiz “ dedi.

“SORUNLARA ÇÖZÜM İÇİN HAZIRIM”
Pertev, Pamukova’nın bütün sorunlarına vakıf olduğunu ve çözüm için projelerinin hazır olduğunu, en büyük projesinin birlikte belediyecilik anlayışı olduğunu ifade ederek,   “ Halkımızla beraber öncelik sıralamasına göre İlçemizin sorunlarını çözecek ve ilçemizi bölgenin parlayan yıldızı yapacağız.  Allah yar ve yardımcımız olsun. 31 Mart yerel  seçimleri  ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun”  dedi .

“HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”
Pamukova Büyük Birlik Partisi İlçe başkanı Orhan Sever  ise Gürbüz Pertev ile  yıllardır beraber çalıştıklarını, İlçenin sorunlarına hakim olduğunu ifade ederek,  “ Gürbüz Pertev’in aday adaylığı bir Pamukovalı olarak bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir.  Teşkilat olarak kendisine her zaman destek olacağız. Allah yar ve yardımcısı olsun “ dedi

BBP İlçe Başkanı Sever,  ilerleyen günlerde meclis üyesi aday adaylarını da açıklayıp var güçleri ile seçim çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi