TEŞEKKÜR ETTİ
Seçim İrtibat Bürosu açılışı öncesinde Cumhur İttifakı Belediye Meclis Adayları sahneye çıkarak vatandaşları selamlarken ardından AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ve MHP Geyve İlçe Başkanı Murat Çakmak selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların ardından havai fişek gösterisi gerçekleştirilirken daha sonra sahneye çıkan Cumhur İttifakı AK Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Murat Kaya, “Şuanda 2002’de partiyi kurduğumuz ruh neyse, arkadaşlarımız kimse hepsi burada. Hepiniz hoş geldiniz. 2009’dan bu yana Geyve’de onlarca hizmete imza attık. Cumhur ittifakı kapsamında Geyve’ye 3’üncü dönemde tekrar aday gösterildik. Yapılan anketlerde sizlerin söylediği ‘Biz Murat kardeşimizden memnunuz’ dediğiniz için tekrar aday gösterildik, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“NAKIŞ NAKIŞ İŞLEDİK”
Geyve’ye yapılan yatırımları anlatan Kaya, “2009’u şöyle bir hatırlayalım; kapı kolları ve duvardaki saatlerinde pili olmayan, maaş dağıtamayan, yangın olduğunda itfaiyeleri yola çıkamayan belediyeden sizlerin destek ve dualarıyla milyonlarca yatırım yapan belediyeyi bu hale getirdik. Şimdi İYİ Parti’den aday olan Başkan’dan bu Belediyeyi böyle devraldık ve ilk önce kilitli parke tesisi kurarak bu parkelerle Geyve’mizin sokaklarını nakış nakış işledik. Belediyemizin tüm ihtiyacı olan ekipmanlarımızı tamamladık. Alacağı olan işçi arkadaşlarımızın alacaklarını ödedik, belediyedeki hacizleri kaldırdık. 2012’de kurduğumuz şirketle 120 kardeşimizi ev sahibi yaptık” ifadelerini kullandı.

“AYRIM YAPMADIK”
Geyve’de gerçekleşen hizmetleri ayrım yapmadan gerçekleştirdiklerini belirten Kaya, “İlçede bulunmayan kanalizasyonu hayata geçirdik. 130 bin ton sıcak asfalt atarak hem Geyve’de hem Alifuatpaşa’da yollarımızı yaptık. Hayvan Pazarı’ndan diğer Kamu Kurum binalarının da kadar AK Parti hükümetinde milletvekillerimizin de desteği ile yapımını tamamladık. Geyve’yi marka yapacağız dedik, Sayıştay Teftişinden geçmiş dosyayla 160 kardeşine burs verir hale geldi. 4 ambulansıyla vatandaşımızın evine kadar geliyor ve tüm hastalarımıza asla ayrım yapmadan hizmet sunduk ve buna devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“YALAN YANLIŞ ŞEYLER ANLATIYORLAR”
Konuşmasının devamında muhalefetin vatandaşlara yanlış bilgiler verdiğini belirten Kaya, “Muhalefet Partisi eski başkanı ve şuan İYİ Parti’den Aday olan arkadaş beni eleştirmeye kalkıyor, Alifuatpaşamızda insanlara yalan yanlış şeyler anlatıyorlar ve bu kardeşiniz asla onlarla bir olmayacak. Dün diyor ki; ‘Ben Adapazarı’nda müdürken 3 tane kapalı pazar yeri yaptım’ diyor, ne zamandır müdürlere pazar yeri yaptırıyorlar? Burada Başkan olduğun dönemden bir hizmet söyle diyoruz, söyleyemiyor. Çamur siyasetinden başka bir şeyleri yok. Ağızlarından lağım akıyor. Bunlar bizi kendileri gibi sanıyorlar ama bizim işimiz hizmet” dedi.

ALİFUATPAŞA’YA MÜJDE VERDİ
Alifuatpaşa için müjde veren Kaya, “Ben o kişiyi 2 şeyle hatırlıyorum Geyve’de, ilki Belediye Parkında kendi personelleriyle okey oynaması ikincisi ise 1999 depreminde sokaklarda yatanlara bir geçmiş olsun bile demeyen Başkan. Şimdi aynı adamlar çıkmışlar sevgi pıtırcığı gibi davranıyorlar. İnsanlara hizmetkarlık yaparsanız sevgili olursunuz, biz bunu Recep Tayyip Erdoğan’dan böyle öğrendik arkadaşlar. Sizlerden aldığımız güçle birçok hizmete imza attık, Hırka Seyir Tepesindeki Terasımıza gittiniz mi? Belediye şirketi üstünden çalıştırılmakta ve Elhamdülillah hem kendi masrafını hem de orada çalışan Hanım Kardeşlerimizin maaşlarını çıkartmakta. Alifuatpaşalı kardeşlerimize de bir müjdemiz var, Marmara Bölgesinde ilk kez Osmanlı Sandallarının gezeceği rekreasyon projemiz tamamlandı, Ekrem Yüce Ağabeyimiz ne zaman aç derse açılışı yapacağız” şeklinde konuştu.

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Çiftçi ve esnaflara desteklerinin devam edeceğini belirten Kaya, “Geçtiğimiz gün bir ziyarette bir amcamız bana dedi ki, ‘Murat, 2 Başkanı biz unutmayacağız. 1 Mehmet Balkan bu çiftçiye sahip çıktı bir de sen yıllardır gece gündüz gezerek bizim ürünlerimizi tanıttın’. 2 yıldan beri yaptığımız Ayva Festivalleri ile bir marka çıkarttık, Geyva markamız hepimizin onuru ve gururu. Geçen yıl Ayva Festivalinde sizlerin ürünlerini tanıttık, eğer bir ürüne 25 kuruş katkı sağladıysak Elhamdülillah. Çiftçi ve esnaf kardeşlerimiz, arkanızda kapı gibi Murat Kaya var, bu desteklerimiz devam edecek” dedi.

“İKİ YENİ FABRİKA KURULACAK”
Geyve’ye 2 yeni fabrika kurulacağını müjdeleyen Kaya, “2 tane fabrika ruhsatı kestik, yakın zamanda 2 yeni fabrika açılıyor ama en önemli konuya geliyorum, Geyve ilçemiz için büyük şansımız var o da Ekrem Yüce. İnşallah 31 Mart akşamında Sakarya’mızın Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Ağabeyimiz olacak, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Geçtiğimiz gün bizlerle birlikte Alifuatpaşa’da bir toplantıya katılan Ekrem Yüce Ağabeyimiz bizlere söz verdi, ben size bu hizmetleri yapacağım dedi” ifadelerini kullandı.

“HAYIRLI OLSUN”
Cumhur İttifakı AK Parti Geyve Belediye Başkan Adayı Murat Kaya’dan sonra sahneye çıkan Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce vatandaşları selamladıktan sonra Sakarya ve Geyve ile ilgili projelerini anlattı. Yüce, “İnşallah, Allah sizlere hizmet etmemizi bizlere nasip eder. Bugün burada yapacağımız açılışında tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi. Yüce’nin konuşmasının ardından protokol üyeleri dua ettikten sonra kurdele keserek Seçim İrtibat Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
Programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken düzenlenen programa AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı MHP Taraklı Adayı İbrahim Pilavcı ve çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi