GELECEK PARTİSİ
26. Dönem Başbakanı, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 22 Nisan cuma günü Sakarya'ya geliyor.  Partisinin düzenlediği iftar programına katılacak olan Davutoğlu, saat 21.30'da da Prof. Dr. Sabahattin Zaim Bulvarı (Yenikent yolu) üzerindeki bir düğün salonunda gençlerle sohbet edecek. 

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ
Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Teşkilatının 22 Nisan'da düzenlemiş olduğu iftar programına Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici katılacak.Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Şehrimizde bulunan muhtarlarımız sivil toplum kuruluşlarımız iş insanlarımız ile bir araya gelip istişareler yapacak.

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşmek için Büyük Birlik Partisi Genel Merkezine giden Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından herkes bu görüşmenin açılımını merak etmişti. İnşaallah Cuma günü yapılacak olan bu iftar programında bu konu hakkında da bilgileneceğiz.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı olduktan sonra Genel Başkan Mustafa Destici’yi ilk defa ağırlayacak olan İl teşkilatı ve İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, her şeye rağmen bu mübarek günlerde biz teşkilat olarak elimizden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz dedi.

Editör: Haber Merkezi