IŞIKSU TAM GAZ
AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve teşkilat mensupları ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Programı kapsamında Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Işıksu, Yenikent Halk Eğitim Merkezi’nin Mefruşat ve Çini El Sanatları Sergisi’ni gezdi. Işıksu ayrıca ÇEK 2 İşhanı ve Demircioğlu Pasajı esnafları ile buluşurken, Tepekum Mahallesi’nde vatandaşlara seslendi, taleplerini aldı.

ESNAFIMIZ MAYADIR
Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hayri Balaban’ı ziyaretinde konuşan Başkan Adayı Mutlu Işıksu, esnaf ve sanatkarları her zaman desteklemeyi hedeflediklerini belirterek, “Esnafımız ve sanatkârlarımızı destekleyecek çalışmalar yaparak, ticaret şehri Adapazarı'mızın potansiyelini hep birlikte değerlendirmek istiyoruz.” dedi. Bölge esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini ileten Işıksu, “Esnaf, bizim kültürümüzde çarşılarımızın, mahallelerimizin ağabeyidir, Adapazarı'mızın mayasıdır. Teveccüh ve desteklerine layık olmak için gayretle çalışacağız.” şeklinde konuştu.

ZENGİNLİKLER
Adapazarı Yenikent Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin Mefruşat ve Çini El Sanatları Sergisi’nde kadınların sosyal projelerde yer almasını sağlayacak çalışmalara destek olacaklarının sözünü veren Başkan Adayı Işıksu, ziyaretleri kapsamında Tepekum Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Işıklar Camii Lokali’nde cemaatle buluşan Işıksu, “Manevi değerlerimiz, geleneklerimiz ve kültürümüzün adeta muhafızı olan büyüklerimizle buluşmak, hemhâl olmak bizlere huzur veriyor. Allah onlardan razı olsun. Adapazarı'mıza, hemşehrilerimize uygun, geçmişimiz, değerlerimiz ve bütün kültür zenginliğimizle yoğrulmuş hizmetler sunmak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

GÜZEL GÜNLER İÇİN
Tepekum Mahallesi’nde kahve ve ev toplantıları yapan ve mahalle gençleriyle de bir araya gelen Işıksu, “Gençlerimiz bizim bugünümüz ve geleceğimiz, onlarla her zaman bir arada olacağız. Kadınlarımızdan çocuklarımıza, gençlerimizden yaşlılarımıza, engellilerimizden sporcularımıza kadar tüm hemşehrilerimize dokunacak çalışmaları Adapazarı'mıza kazandırmayı hedefliyoruz. Daha güzel günler için çok çalışacağız.” ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi