Adaylığının ardından çalışmalarına başlayan CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Zafer Kazan sokak sokak, ev ev gezmeye devam ediyor. Arabacıalanı ve Kemalpaşa Mahalle’lerinde ki kahvehanelerde seçmenler ile buluşan Zafer Kazan sorunlarını dinledi. Yapılan anketler ve görüşmeler neticesinde elde edilen verilere göre Serdivanlılar’ın belediye hizmetlerinden memnun olmadıkların gördüklerini belirten Zafer Kazan artık ‘ceketimi koysam kazanır’ anlayışına dur demek gerektiğini söyledi.

“Önümüzde iki yol var ya yine aynı yolu tercih edip şikayet etmeye devam edeceğiz ya da kendimize yeni bir yol açacağız.” diyen Başkan Adayı Zafer Kazan:

GELİN BİRLİKTE DEĞİŞTİRELİM
“Belediyenin bütçesi Serdivanlılar’ın ödediği vergilerden oluşuyor. Burada önemli olan bu bütçenin nasıl kullanılacağı. Yani belediyenin gelirleri halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda mı kullanılacak yoksa rantçıların çıkarları için mi kullanılacak? Şimdi ben diyorum ki; sizi sadece seçimden seçime hatırlayan, ama seçildikleri andan itibaren sizi yönetime dahil etmeyen, ihtiyaçlarınız nedir diye sormayan, birilerinin çıkarları doğrultusunda hareket eden bu yönetim anlayışından şikayetçi iseniz gelin bu düzeni birlikte değiştirelim.” şeklinde konuştu.

ANAHTAR SANDIKTA
Gittiği her toplantıda katılımcı bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade eden Zafer Kazan: “Belediyenin kapılarını vatandaşa kilitlemişler anahtarını da saklamışlar. Biz yerini biliyoruz, anahtar sandıkta ve 31 martta anahtarı sandıktan çıkarın ki belediyenin kapıları halka açılsın.” dedi.

Editör: Haber Merkezi