İl Başkanı Ender Serbes, Hendek yönetiminin de diğer ilçelerde olduğu gibi çok değerli isimlerden oluştuğunu belirtti

“TİTİZLİKLE ÇALIŞTIK”
Gelecek Partisi tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da teşkilatlanma çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Adapazarı ilçe yönetimini belirleyen Gelecek Partisi şimdi de Hendek yönetimini oluşturdu. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Ender Serbes, her bir ilçe için farklı stratejiler uyguladıklarını belirterek, “Hendek için de bu özeni gösterdik. Arkadaşlarımız Hendek’in sorunlarını iyi bilen, çalışkan ve vizyon sahibi kişiler. Kendileriyle çalışmaktan onu duyacağız” dedi.

“TEBRİK EDİYORUM”
Başkan Serbes şöyle devam etti: Ülkemizin kronikleşmiş sorunlarına köklü çözümler bulmak için yola çıkmış olan partimiz, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de büyük teveccüh görüyor.  İşsizliğin yüzde 13’lerde, enflasyonun yüzde 11’ler seviyesine geldiği; demokrasinin, insan haklarının ve hukuk sisteminin zayıfladığı bu dönemde elbette halkımız Gelecek Partisi’ni kurtuluş olarak görmüştür.  İnşallah, belirlenen isimler Hendek ilçemizin daha müreffeh bir ilçe olması için var gücüyle çalışacaklardır. Çok değerli İlçe Başkanımız Musa Akıcı’yı ve yönetiminde görev alan tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum. 

HENDEK YÖNETİMİ
Musa Akıcı, Abdulbaki İlbuğa, Ali Dural, Ali Osman Kayran, Ayla Alandilek, Dilek Acibal, Dursun Nalbant, Emre Çulhaoğlu, Ekrem Sari, Erdinç Gündüz, Erkan Nemli, Ferhan Albayrak, İbrahim Çam, İhsan İdman, İsmail Becit, Kamuran Kaplan, Mustafa Gözyuman, Niyazi Uzunoğlu, Okan Taşkın, Saim İrik, Selami Sakaoğlu, Serdar Şen, Süleyman Serkan Hızarcı, Şenol Holat, Şuayip Seçkin, Turgay Yilkin, Ulvi Başpehlivan, Yasemin Kunyalı, Yavuz Karadağ, Yusuf Alandilek.

Editör: Haber Merkezi