Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, teşkilat üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Işıksu, İkizce Müslim ve Çaltıcak mahalle sakinleriyle buluştu, çalışmaları anlattı, talepleri dinledi. Başkan Işıksu’ya, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel, Yusuf Özden ve Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri; Besim Kıratlı ve Can Dağabakan ile mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri eşlik etti. 

SOSYAL TESİSLER GELİYOR
Ziyaretleri değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Mahallelerimizin neye ihtiyacı varsa hamdolsun yerine getirdik. İkizce Müslim'de tarla yolları ve parkların bakım-onarımı tamam, yeni spor parkı ve muhtarlık binası kazandırdık. Şimdi de mahallemizin çok istediği sosyal tesisler için ihale aşamasındayız. Çaltıcak mahallemizde ise kahvenin, muhtarlık binasının ve mahalle yollarının bakım-onarımı tamam, yeni bir çocuk parkı yaptık ve inşallah Çaltıcak Mahallemize de sosyal tesis kazandırıyoruz, ihale aşamasındayız. Şehrin kalbi Adapazarı için gayretle, hep birlikte.” ifadelerini kullandı. 

ÇAĞLAYAN’DAN TEŞEKKÜR
Mahalle ziyaretleri ile ilgili düşüncelerini paylaşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, “Kıymetli Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, ilçe teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte İkizce Müslim ve Çağlayan mahallelerimizin değerli sakinleriyle bir araya gelerek mahallelerimizin ihtiyaçlarını konuştuk. Yoğun emek sarf eden ve ekibiyle birlikte çok çalışan Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gece gündüz sahada olmaya ve kıymetli hemşehrilerimizle birlikte Adapazarımızı daha da güzelleştirmeye devam inşaallah.” diye konuştu.