Büyükşehir, SASKİ, BELPAŞ ve Ferizli Belediyesi bürokratlarının bir araya geldiği istişare toplantısında Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı yer aldı. İlçenin alt ve üstyapısına dair projeleri, hayata geçirilecek yatırımlarının görüşüldüğü toplantıda Başkan Yüce, katılımcıların Miraç Kandilinin mübarek olmasını temenni etti. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ise hizmetler dolayısıyla teşekkürlerini paylaştı.

FERİZLİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM
Ferizli için yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek konuşmasına başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Her zaman Sakarya’mız için planlı bir şekilde çalışma yürütüyoruz. Göreve geldiğimiz gün itibariyle bu ay tam 23. ayımızı geride bıraktık. 23 aylık dönem içerisinde birçok faaliyeti vatandaşlarımızla buluşturduk. Bütün ekip arkadaşlarımız görevlerini yerine getirmek için can ve başla çalıştılar. Tüm ilçelerimiz olduğu gibi Ferizli ilçemizde de önemli yatırımlar gerçekleştirdik. İnşallah devam edecek yıllarda da ilçe belediyemizle Ferizli’de eksik olmaması adına çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

FERİZLİ’DE KONFORLU ULAŞIM
Ferizli’ye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Yüce, “32 kilometreye tekamül eden 54 bin ton sıcak asfaltı ilçemizle buluşturduk. Aynı zamanda içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon projelerimiz ile ilçemizin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturduk. 37,5 milyon liralık Ferizli Kanalizasyon Projemiz devam ediyor. Bu proje ile Ferizli’nin ve Damlık Cezaevinin atık sularını sistemli bir şekilde Karaman’a taşıyacak ve arıtacağız. Rabbim çalışmalarımıza kolaylıklar versin. Milletimizin ve şehrimizin menfaatlerini düşünerek gerçekleştirdiğimiz her projemizi hayırla sonuçlandırsın” ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi