Ziyarette konuşan Başkan Faruk Kır, Sakaryalılık ruhuyla hareket edebilen tüm çalışmaların başarıya ulaşmamasının mümkün olmadığı belirterek: ''Bu aidiyet duygusu şehrimizin dönüşümüne kalkınmasına ve hızla ilerlemesine büyük katkı sağlayacaktır. İktidarı ve muhalefetiyle Şehrimiz hakkında hayata geçirilecek ve toplumu direk ilgilendiren kalıcı eserlerin, ortak akıl istişare ve demokrasi kültürüne uygun olarak alınmasından yanayız. Fikrimizin beyan edilmesi talep edilen her yerde toplum adına zaman ve mekân gözetmeksizin olacağımızı ifade ediyorum'' diyerek kuracakları Eşraf Sofrasında beraber olabilmek için davette bulundu.
Başkan Selçuk Kılıçaslan'a ve beraberinde heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

''GAYRET VE ÇABALARLA''
İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ise: ''Şehrimizin kalkınması, gelişmesi ve daha ileriye gidebilmesi için bizlerde İYİ Parti yönetimi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Gayret ve çabalarımızla kalkınan gelişen daha müreffeh bir hale gelmesini arzuladığımız Sakarya'nın inşaası için söylemlerimizi her platformda çekinmeden aktarıyor ve aktarmaya da devam edeceğiz'' dedi.
Platformun şehre farklı bir renk kattığını ve çalışmalarının da başarıyla ilerlediğini gözlemleyen Başkan Kılıçaslan, planladıkları Eşraf Sofrası organizasyonu için de seve seve katılabileceklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi