Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Cevdet Koç seçimlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aday adayları arasında bölgeyi iyi tanıması, Tarım ve Sanayinin içinde bulunması, 30 yıllık siyasi birikimi, belediyecilik konusundaki tecrübeleri ile öne çıkan Cevdet Koç ve ekibi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ’u ziyaret ederek Erenler’le ilgili projelerini paylaştı.

DAHA YAŞANABİLİR
Erenler İlçesini tarımı, sanayisi, eğitimi, sağlığı, turizmi, sosyal ve kültürel yaşamıyla bir bütün olarak gördüklerini belirten Koç, belediye başkanlığı görevine seçildiği takdirde Erenler’i tüm alanlarda en güzel şekilde yaşanabilir bir ilçe yapmanın gayreti içinde olacaklarını ifade etti.

FARKLI YAŞAM ALANLARI
Erenler konusunda en büyük hayallerinden birinin ilçede akşam 7’den 8’den sonra vatandaşların sosyal ve kültürel anlamda birbirleriyle kaynaşacağı ve buluşacağı canlı bir yaşam merkezi oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Cevdet Koç, bunun için Sakarya Nehri kıyılarının da içinde yer alacağı farklı yaşam alanları oluşturma çabası içinde olacaklarını söyledi.

YILDIZ İLÇE
Ailesinin köyde kendisinin ilçe merkezinde yaşaması nedeniyle tarım ve sanayi sektörünü yakından tanıdığını belirten Erenler belediye başkan aday adayı Koç, Erenler’in Sakarya’da bir yıldız ilçe olması noktasında meslek komite üyesi olduğu SATSO’yla çok yakın bir çalışma içinde olacaklarını belirtti.

BAŞARI DİLEDİLER
SATSO Başkanı Akgün Altuğ, ziyaretten büyük memnunluk duyduğunu belirterek, şehrin yönetici adaylarıyla şehrin geleceği hakkında istişarelerde bulunmanın önemli faydaları olduğunu dile getirdi. Altuğ, Erenler Belediye Başkanlığına talip olan sanayici Cevdet Koç’a çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi