Cumhur İttifakı AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç seçim çalışmalarına temposunu düşürmeden devam ediyor. Ev, esnaf, Sivil Toplum Kuruluşları ve kıraathane ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Kılıç, halkın sorunları ve taleplerini dinleyerek gerçekleştirmek istediği çalışmaları anlatıyor. 

STK ZİYARETLERİ
Çankırılılar Derneği’nde yöresel adetler ile karşılanan Kılıç, “Yaren kültürünü adeta yaşadık. Türk-İslam Geleneği olan ‘Yaren’ Meclisinde giyim-kuşam, yeme-içme kültürü, müzikleri ve ortaoyunları ile Türk kültürünün yaşatılması bizleri gönülden memnun etti. Derneklerimiz ilçemizdeki kültür zenginliğinin gelecek kuşaklara aktarılması konusunda da son derece önemli” dedi. Ev ve kıraathane ziyaretleri yoğun katılım ile gerçekleşirken, Kılıç şöyle konuştu: “İlçemizde dolaşmadığımız yer kalmadı, halkımıza belediyeden beklentilerini sorduk, sorunları ve talepleri tek tek dinledik, notumuzu aldık. Erenler’i istişare ile birlikte yöneteceğiz. İnşallah biz gerekli çalışmaları yapacağız. İl başkanlığından gelmemiz sebebiyle gerek Ankara da gerek ilimizde bir bürokrasi dostluklarımız oluştu. Bunu ilçemize hizmet yolunda değerlendireceğiz.”

PROJELER
Fevzi Kılıç, projelerini ise şöyle sıraladı: “İlçemize ilimizde olmayan bir çocuk hastanesini yanında oteliyle birlikte özel sektör marifetiyle kazandırmak istiyoruz. Bazı mahallelerimize henüz doğal gaz ulaşmamış. Bu konu ile de yakından ilgileniyoruz. Kentsel Dönüşüm konusunu göreve geldiğimiz takdirde masaya yatıracağız. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden en doğru yoldan ilerleyeceğiz. Ben bunun sözünü veriyorum, halkımızın çoğunluğunun istemediği veya halkımızı zarara uğratacak bir çalışmaya imza atmayacağız. İlçemize inşallah gerekli alt yapıyı hazırlayarak ikinci üniversiteyi getirmek istiyoruz. Yanı sıra gençlerimizin en önemli taleplerinden biri olan kütüphane ve etüt merkezlerini ilçemize kazandıracağız. İnşallah artık çocuklarımız kütüphane veya ders çalışmak için başka yere gitmek yerine kendi evlerine yakın yerlerde işlerini görebilecek. Üniversite hazırlık konusunda öğrencilerimize her türlü yardımcı olacağız. Belediye olarak gerekli alt yapıyı hazırlayacağız. İlçemizdeki halk eğitim merkezini ziyaret ettik, tüm ek binaları gezdik, talep ve sorunları dinledik. Talepleri doğrultusunda düzenlemelere gideceğiz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda görev nasip olduğu takdirde merkeze uzak olan mahallelerimize de kurs imkanı sağlayacağız.”

Editör: Haber Merkezi