Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ,Mart ayı meclis toplantısı öncesi Belediye Meclis Üyeleri ile yemek programında bir araya geldi. Meclis Üyeleri adına düzenlenen yemek programında Başkan Öztürk “ Birlikte güzel işler yaptığımıza inanıyorum” diyerek meclis üyelerine teşekkür etti.

PLAKET TAKTİM EDİLDİ
Yemek sonrası Belediye Meclis Salonunda toplanan Meclis Üyeleri ile Başkan Öztürk seçim öncesi son toplantıyı gerçekleştirdiler. Öztürk’ün başkanlığında yapılan son toplantıda 5 yıldır hizmet veren meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi.

“DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDECEK”
Erenler’e güzel hizmetlerde bulunduklarını dile getiren Öztürk konuşmasında “2014-2019 döneminin son meclis toplantısını yapıyoruz. 5 yıl boyunca burada beraber iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Erenler meclis üyelerimiz ile birlikte ilçemize büyük hizmetler gerçekleştirdik. Allah hepinizden razı olsun. Dostluğumuz kardeşliğimiz her zaman devam edecektir. Meclis üyelerimiz üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiler kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek 15 yıllık Başkanlık görevinde yaptığı hizmetler hakkında kısa bir özet geçerek bilgiler verdi.

BİRLİK MESAJI
MHP’li Meclis Üyesi Ahmet Hacıeyüpoğlu Cumhur İttifakına dikkat çekerek “Belediye Başkanımız ile birilikte güzel çalışmalar içerisinde bulunduk.  Grubum adına kendilerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah Cumhur İttifakı olarak hep birlikte Erenler’e güzel hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR
Veda havasında geçen toplantıda meclis üyeleri Başkan Öztürk’e göreve geldiği süreçten bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. MHP’li Meclis Üyesi Ramazan Sanbay Başkan Öztürk’e yapmış olduğu hizmetler adına plaket takdiminde bulunarak teşekkür etti. Toplantı sonrası Başkan Öztürk Meclis üyelerini makamında ağırlayarak hasbilhalde bulundu.

Editör: Haber Merkezi