FABRİKA VE ESNAF ODASI ZİYARETİ
AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Erenler İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ziyaret programlarına katıldı. Ziyaretlere İlçe Başkanı Erdal Köse, meclis üyeleri ile teşkilat mensupları da eşlik etti. İlçede istihdam sağlayan Ece Tekstil’i ziyaret ile başlayan program devamında Sakarya Şoför ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf İlkhun’u ziyaret ile devam etti.

VEFA, HANE VE TEŞKİLAT BULUŞMASI
Geçmiş dönemlerde Erenler Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Cavit Öztürk’ü ve akabinde hane ziyaretleri ile devam eden program Şehit Mehmet Solak’ın baba evinde gerçekleşen iftar ile sürdü. Program Değirmendere Mahallesinde gerçekleşen kahvehane ziyareti ve devamında AK Parti Erenler İlçe Teşkilatının Kadın ve Gençlik Kolları buluşması ile son buldu.

‘HIZ KESMEDEN DEVAM’
Programlardan konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Kıymetli milletvekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek, Partimizin İlçe Başkanı Erdal Köse ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile ziyaretler gerçekleştirdik. Partimiz ve bizler için bu çalışmalar, programlar hiçbir zaman seçim odaklı olmamıştır. Bizim anlayışımızda seçimin ertesi günü sahada olmak, kapı kapı dolaşmak ve gönüllere dokunmak vardır. Ziyaretlerin yanı sıra Erenlerimiz’de göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalarımızı sürdürüyor ve hız kesmeden de sürdürmeye devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

‘KAPI KAPI GEZİYORUZ’
AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ise, “Mübarek ramazan ayında Ankara’daki çalışmalarımızdan kalan her zamanı fırsat bilerek Sakarya’da, şehrimizde kıymetli vatandaşlarımız ile geçiriyoruz. Gittiğimiz ilçelerde belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımız ile birlikte kapı kapı geziyor, vatandaşlarımızı dinliyoruz, çalışmalarımızı aktarıyoruz. Gönül kapılarını bizlere ardına kadar açan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi

Editör: Haber Merkezi