Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç Başkanlığında yeni meclis üyeleri ile ilk meclis toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Başkan Kılıç Başkanlığında toplanan mecliste yeni seçilen meclis üyeleri de eksiksiz şekilde yerlerini aldı.

“AMACIMIZ YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRMAK”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan Kılıç, “Tüm meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Halkımız bizlere görev verdi, ortak amacımız tüm Erenler halkına hizmet etmek, halkımızın yaşam kalitesini arttırmak. Biz her kesimin fikrine açığız, nezaket ve saygı içerisinde toplantılarımızın gerçekleşeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“NİYETİMİZ HİZMET ETMEK”
Konuşmasının devamında Başkan Kılıç, “ Bizler artık Erenler halkına hizmet için yaşıyoruz, halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için çalışacağız.  Bizler görüşü ne olursa olsun her vatandaşımıza hizmet etmek için buradayız, niyetimiz hizmet etmek. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyor, meclis toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ
Başkan Kılıç’ın konuşmasının ardından meclis kâtipleri, meclis başkan vekilleri ile encümen üyeleri seçilerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyon üyeleri belirlendi. Yapılan müzakere ve gizli oylama neticesinde Başkan vekilleri Meclis 1. Başkan Vekili: Rahmi Şengül, Meclis 2. Başkan Vekili: Serkan Cerrahoğlu olarak belirlendi. 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Editör: Haber Merkezi