Cumhur İttifakı AK Parti Erenler Belediye Başkan Adayı Fevzi Kılıç seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tabakhane Gençlik Merkezinde gençler ile bir araya gelen Kılıç, “İnsan hayatında geriye dönüp bakıldığında en güzel şey yüzünü kızartacak hiç bir şeyin olmamasıdır. Biz uzun yıllar siyasetin içerisindeyiz, hamdolsun yüzümüzü kızartacak hiç bir şeyimiz olmamıştır. Eğer hakkıyla yapamayacaksak, bilerek birilerinin hakkını yiyeceksek Allah bize bu makamı nasip etmesin. Esas kanun ahirette, orada her şey karşımıza çıkacak. Biz hayata bu gözle bakıyoruz. Bir proje vardır yapabiliriz belki de yapamayız ama biz samimiyiz” dedi.

‘İDDİA SAHİBİYİZ’
“Biz iddia sahibiyiz. Eğer bir işe girdiysek neler yapabileceğimizi, ne gibi projeler yapabileceğimizi, Erenler halkımızın yaşan standartlarını ne kadar arttırabileceğimizi veya bize bir talep geldiğinde halkın mı yoksa şahsiyetinmi menfaatine bakar öyle karar veririz. Şimdiye kadar güzel işler yaptık, yaptığımız işlerden mutluyuz. Önce istişare yaparız, teknik adamları vardır konuşuruz, kanuna bakarız ona göre karar veririz. Yok o gönül koyar, o tehdit eder bunlara kesinlikle bakmayız. İki aydır Erenler’i geziyoruz. İş adamı, esnafı, çiftçisi, ev hanımı, öğrencisi Erenler Belediyesinden ne bekler diye soruyoruz. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı hazırlıyoruz.

‘BİRLİKTE OLACAĞIZ’
İlçesinin iş adamları ile kahvaltıda bir araya gelen Kılıç, Erenler’e güzel hizmetler kazandırmak istediklerini ifade ederek, “Hepiniz üretim yaparak istihdama ve üretime katkı sağlıyorsunuz. Bizde göreve geldiğimiz takdirde inşallah destek sağlayabileceğimiz konularda sizlerle birlikte olacağız. İl başkanlığımız döneminde Ankara ve ilimizde kurduğumuz bürokrasi dostluklarımızı inşallah Erenler’imize hizmet yolunda kullanacağız” ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI
Kılıç, “Cumhur İttifakı Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini, özgürleşmesini istemeyenlere karşı bir set oluşturdu. Karşı tarafta öyle bir muhalefet var ki ne ellerinde projeleri var, ne bir planları. Biz Erenler’e güzel hizmetler kazandırmak istiyoruz. Erenler için projelerimiz, hayallerimiz var. ”

PROJELER
Çaybaşıyeniköy Mahallesinde seçim irtibat ofisinin açılışını gerçekleştiren Kılıç ardından yoğun kalabalığa hitap etti. Projelerini sıralayan Kılıç “İlçemize ilimizde olmayan bir çocuk hastanesini yanında oteliyle birlikte özel sektör marifetiyle kazandırmak istiyoruz. Çocuklarımız hastanede tedavi görürken aileleri de otelde konaklayabilecek. Bazı mahallelerimize henüz doğal gaz ulaşmamış. Bu konu ile ile de yakından ilgileniyoruz. Kentsel Dönüşüm konusunu göreve geldiğimiz takdirde masaya yatıracağız. Hiç bir vatandaşımızı mağdur etmeden en doğru yoldan ilerleyeceğiz. Ben bunun sözünü veriyorum, halkımızın çoğunluğunun istemediği veya halkımızı zarara uğratacak bir çalışmaya imza atmayacağız.”

EĞİTİM
“İlçemize inşallah gerekli alt yapıyı hazırlayarak ikinci üniversiteyi getirmek istiyoruz. Yanı sıra gençlerimizin en önemli taleplerinden biri olan kütüphane ve etüt merkezlerini ilçemize kazandıracağız. İnşallah artık çocuklarımız kütüphane veya ders çalışmak için başka yere gitmek yerine kendi evlerine yakın yerlerde işlerini görebilecek. İlçemizdeki halk eğitim merkezini ziyaret ettik, tüm ek binaları gezdik, talep ve sorunları dinledik. Talepleri doğrultusunda düzenlemelere gideceğiz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda görev nasip olduğu takdirde merkeze uzak olan mahallelerimize de kurs imkanı sağlayacağız.”

ÇEVRE DÜZENLEMELERİ
Kılıç, “Mahallelerimizde çocuk parkı, gençlik lokali, çevre düzenlemeleri gibi talepler de var. Bunları göreve geldiğimiz takdirde kısa bir süre içerisinde çözeceğiz. Bazı mahallelerimizde vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarının saatlerine ilave istiyor, inşallah gerekli kurumlar ile irtibata geçerek çözeceğiz. Bizler için hanım kardeşlerimizin fikirleri çok önemli. Seçildiğimiz takdirde inşallah Erenler'imizde ‘Kadın Şurası’ kuracağız. Bu toplantılarda sadece partimize mensup vatandaşlar ile değil görüş ayrımı olmaksızın tüm mahallelerimizden vatandaşlarımız ile bir araya gelmek istiyoruz.  Gerek üç  gerek dört ayda bir toplanarak hanım kardeşlerimizin gözünden ilçemizdeki eksikleri ve talepleri değerlendirerek Erenler’imize en güzel hizmeti sunacağız.”

Editör: Haber Merkezi