Misafirlerini ağırlamaya devam eden Başkan Kılıç, “Seçim sürecinde verdiğimiz her sözün arkasındayız. Milletimiz bize inandı, güvendi ve bunun sonucunda yüksek bir oyla bizleri görevlendirdi. Şimdi Erenler halkına hizmetkâr olacağız” dedi.

"ŞİMDİ HİZMET ZAMANI"
Gün içerisinde belediye ekiplerinin çalışmalarını sahada inceleyen Başkan Kılıç aynı zaman da şehir protokolü, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar ile de bir araya geliyor. Ziyaretlerde Erenler de kendisine gösterilen sevgiden memnuniyetini ifade eden Başkan Kılıç, “Halkımızın bize bir görev verdi, şimdi hizmet zamanı. Bize oy veren vermeyen her kişinin belediye başkanıyız, ilçemizin her mahallesine her sokağına hizmet götürmek bizim boynumuzun borcu” dedi.

SÖZLERİMİZİ TUTACAĞIZ
Başkan Kılıç seçim sürecinde verilen sözlerin tamamının tutulacağını ifade ederek, “Biraz daha fazla oy alabilmek için hiçbir yerde yapamayacağımız bir söz, söylemde bulunmadık. Seçim sürecinde verdiğimiz her sözün arkasındayız. Milletimiz bize inandı, güvendi ve bunun sonucunda yüksek bir oyla bizleri görevlendirdi. Şimdi Erenler halkına hizmetkâr olacağız. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın” ifadelerini kullandı.

KİMLER GELDİ?
Başkan Kılıç’ın son misafirleri ise şu isimlerdi; Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer, Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Mehmet Sarıbıyık, yardımcıları Serdar Özkan, Ali Boz ve Genel Sekreter Gökhan Ergen, Türk-İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların ilimizdeki temsilcileri, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdullah Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, Berberler Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İl Afet Müdürü Hüseyin Kaşkaş ve yöneticileri,  Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Salih Yalçıntaş, Sakarya Samsunlular Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Pala ve yönetimi,Sakarya Hafriyatçılar ve İş Makineleri Derneği Başkanı Can Akova ve yönetimi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özge Yalçın ve yöneticileri, Şehit Gülşah Güler Anaokulu Müdürü Ayşegül Seren Karaman, Milli yüzücümüz, Avrupa İkincilik başarısı olan Fatma Çağla Demir, Best Western Premier Sakarya Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şendil, Tesis Müdürü Oğuzhan Konakçı ve tesis yöneticileri.

Editör: Haber Merkezi