BAĞIMIZ ÇOK GÜÇLÜ
Ender Serbes, yaptığı açıklamada, kendi çalışma ofisinde, birlikte siyaset yaptığı ekip arkadaşları ile bir araya geldiklerini söyledi. Yol arkadaşları ile fikir alış-verişinde bulunduklarını ifade eden Serbes, “Yola çıktığımız ilk gün nasıl bir ekipsek, nasıl bir bütünsek, bağımsız siyaset yürütürken de aynı şekilde bir aradayız. Ekibimizle bağımız çok güçlü. Birlikte aynı yolda yürümeye devam ediyoruz. Yolumuz da millete hizmet yoludur.” diye konuştu.

EKİBİMİZLE MİLLETİN İÇİNDEYİZ
Kendisinin ve ekibinin partiden istifa ettikten sonra bir köşeye çekilmediklerini vurgulayan Serbes, her zaman milletin içinde olmaya devam ettiklerini ve edeceklerini vurguladı. Serbes, “Ekibimizle milletimizden hiç kopmadık. Hep sahadayız. Milletimizle birlikteyiz. Sadece Adapazarı şehir merkezi değil, Sakarya’nın 16 ilçesindeyiz. Herkesimden hemşerimizin sorunlarını yerinde görerek tespit edip, dertlerini, sıkıntılarını gücümüz yettiğince dile getiriyoruz. Esnaf ziyaretlerimiz, sivil toplum örgütü ziyaretlerimiz ve halk ile iç içe olan muhtarlarımızla her platformda birlikteliğimiz sürüyor. Toplumun her kesimi ile diyalog halindeyiz. Şükürler olsun gittiğimiz her yerde de çok güzel karşılanıyoruz. Çünkü derdimiz sadece milletimize ve Sakarya’mıza hizmet. Şu anda bağımsız bir siyaset sürdürüyoruz ama ekibimizin ortak kararıyla da zaman içerisinde bir partiye dahil olabiliriz.” şeklinde konuştu.

İSTİŞARE ÇOK ÖNEMLİ
Serbes, yol arkadaşları ile yaptıkları görüşmenin çok verimli geçtiğini dile getirerek şunları kaydetti: “Ben ortak akla, istişareye çok değer veren ve inanan bir insanım. Biliyorsunuz ‘akıl akıldan üstündür’ diye bir atasözümüz var. Milletimize hizmet yolunda birimizin aklına gelmeyen bir konu, başka bir arkadaşımızın aklına gelebilir. İstişareler sonucunda, çok güzel, milletimize hizmette önümüze ışık tutacak fikirler ortaya çıkıyor. Bu sebeple ekip olmak, fikir alış-verişinde bulunmak, istişare etmek bizim için çok önemli. Yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte yol yürümekten, milletimize hizmet etmekten büyük keyif alıyorum.”

Editör: Haber Merkezi