Mahalle halkının yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri olan elektrik kesintileri Zafer Kazan’ın toplantısına da damga vurdu. Konuşmasına başlar başlamaz elektrikler kesildi ancak Zafer Kazan durmadı.

UTANÇ VERİCİ
Serdivan’ın hemen hemen her sokağında yaşanan altyapısı olmayan yamalı, çukurlarla dolu yollar Esentepelilerin de en temel sıkıntıları arasında idi. Vatandaşların şikayetleri üzerine cevap veren Kazan:

“Bizim dönemimizde yapılan yolun 3 ay sonra tekrar kazılmasına izin vermeyeceğiz. Nasıl olacak bu? Yaptığımız işi tam ve planlayarak yapacağız çünkü.  Serdivan’ın tam orta yerinde kuyulardan hala rögarlar ile kanalizasyon çekiliyor çünkü altyapısı olmadan yerleşim alanına çevrilmiş, imara açılmış. Böylesi bir çağda hala bunların yaşanıyor olması utanç verici” dedi.

MUHATABINIZ BENİM
Kazan: “Vatandaşlarımızın bize ilettiği sıkıntılar için ‘O bizim yetki alanımızda değil, bizi ilgilendirmiyor” diyerek kimseyi belediyemizin kapısından göndermeyeceğiz.  Her konuda her probleminizde muhatabınız benim. Şikayet ettiklerimizi değiştirmek için önümüze bir tercih var, mühür sizde.“şeklinde konuştu.

Esentepe sakinlerinin elektrik kesintisine rağmen yoğun ilgi gösterdikleri toplantı için kendilerine teşekkür eden Zafer Kazan, belediye başkanı olduktan sonra da bu toplantılarına devam edeceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi