BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “Hiç kimseyle düşman değiliz, sadece rakibiz 40 gün sonra seçimin biteceğinin farkındayız yine çarşıda, pazarda, cenazede, düğünde beraber bir arada geleceğimizin de bilincinde hareket ediyoruz” dedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Babaoğlu gün boyu Kaymakam Orhan Burhan, Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, İbrahim Baylan (Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü), Tüketici Hakları hakem heyeti, Savcılar, Hakimler ve adliye personeli, Nüfus müdürü Turgay Azın, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çuhadar, İlçe tarım müdürü Erhan Sunman, İlçe seçim müdürü Ejder Soylu ve Seçim hâkimi Çağatay Akalın makamlarında ziyaret etti. Babaoğlu Keyifli sohbet ve misafirperverlikleri için canı gönülden şükranlarımı sunuyorum dedi.

KÖTÜ KONUŞMUYORUZ
Babaoğlu sözlerine şu ifadelerle devam etti “Adaylarımız hiçbiri hakkında kötü bir şey konuşmuyoruz. Eleştirecek bir şeylerimiz olabilir. Hizmetlerle alakalı mevcut iktidarı hizmetleri eleştirdiklerimiz bir dünya şey var onları eleştiriyoruz. Geçmiş dönem belediye başkanlığı yapmış bu memlekette hizmet etmiş herkese hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz ve görevleri süresince hizmetlerine saygı duyuyoruz. Eksiklerini biliyoruz, yanlışlarını biliyoruz kendimizi bu eksikleri, bu yanlışlıkları nasıl doldururuz, nasıl kapatırız onların hesaplarını yapıyoruz. Hiç kimseyle düşman değiliz, sadece rakibiz 40 gün sonra seçimin biteceğinin farkındayız yine çarşıda, pazarda, cenazede, düğünde beraber bir arada geleceğimizin de bilincinde hareket ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi