AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Hızırtepe mahallesinde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, teşkilat üyeleri ve mahallelilerin yer aldığı buluşmada Başkan Adayı Ekrem Yüce, coşku ve heyecanları dolayısıyla Hızırtepelilere teşekkür etti.

“HIZIRTEPE YİNE HAZIR”
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, “Hızırtepe her seçimde olduğu gibi yine dipdiri yine hazır. Bu coşku için çok teşekkür ediyorum. İlçe teşkilatı olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Esnaf ve ev ziyaretleri, mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyoruz Seçimler memleketimize hayırlı olsun” dedi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, “Hızırtepe’nin coşkusu AK Parti kurulduğundan bu yana devam ediyor. Partimiz kurulduğundan bu yana olayların farkındayız. Önce kapatma davaları, 17-24 Aralık, 15 Temmuz’un ardından şimdi de ekonomik saldırılarla karşılaştık. Bunlara fırsat vermemek için önce 31 Mart’a kadar ardından 1 Nisan’dan itibaren çok çalışacağız” diye konuştu.

“DİK DURACAĞIZ”
Hızırtepe’de bu güzel ortamı oluşturan mahallelilere teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, “99 seçimlerinde hep birlikteydik. Çok gayret ettik. Bugünlere geldik. Çok badireler atlattık. Ancak hep dik durduk. Milletimizle mücadelelerimizden zaferle ayrıldık. Parti kapatmada, 17-24 Aralık’ta, 15 Temmuz’da karşı koyduk. Şimdi 31 Mart öncesinde ekonomik olarak üzerimize geliyorlar. Biz dik duracak, taviz vermeyecek ve daha da iyi olacağız” dedi.

TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET
Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Durmayacağız, çalışacağız. Gayret edeceğiz. Sabırla gönüllere dokunacağız. Aşkla yürüyecek, dünyanın yükünü kaldırmaya çalışacağız. Kardeşliğimizi pekiştirecek, birbirimize sahip çıkacağız. Tevazuyu, samimiyeti ve gayreti elden bırakmayacağız. Farklı bir Sakarya’yı hep birlikte gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimizin yaşam standartlarını arttıracak çalışmalara imza atacağız” dedi.

DAHA İLERİ
Sakaryalılara hizmetkar olacağını dile getiren Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Sizlere en iyi hizmeti sunmak için gayret göstereceğim. Kardeşlik coğrafyası Sakaryamızı daha ileriye taşıyacağız. Yapacağımız çalışmalarla Sakarya’yı işaret edilen bir şehir haline getireceğiz. Hem ilmi hem kültürel hem de sosyal çalışmalarımızla gönüllere dokunacağız. Rabbim 31 Mart’ta başarılı olmamızı nasip etsin” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi