İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan’ın Karaman Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosu, düzenlenen tören ile açıldı. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı programa, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, Adapazarı İlçe Başkanı Ahmet Şahindur ve partililer de katıldı.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
İYİ Parti Adapazarı Belediye Başkan adayı Dr. Aydoğan Arslan, Yenikent ile ilgili açıkladıkları projelerine güzel geri dönüşler aldıklarını ifade ederek, “Burasını el birliği ile Sakarya’nın en güzel ve imrenerek bakılan yerlerinden biri haline getireceğiz. Açıkladığımız projelerin ardından Yenikent sakinleri de buna daha fazla inanmaya başladı. Bunu hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

“SEÇİMİ ADAPAZARLILAR KAZANACAK”
Dr. Arslan, seçimi kazanacaklarını da ifade ederek, “İlk gün seçimi kazanacağımızı söylediğimizde ‘acaba’ diyenler vardı. Şimdi bizden daha fazla seçimi kazanacağımıza inanıyorlar. Çünkü Adapazarlıların teveccühlerini görüyorlar. Tarafsız firmalar tarafından bilimsel olarak yapılan kamuoyu araştırmalarını okuyorlar. Allah’ın izniyle bütün göstergeler bizi işaret ediyor. Seçimi biz kazanacağız. Seçimi Adapazarlılar kazanacak” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi