İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan’ın, Hendek Spor Salonu’ndaki aday tanıtım toplantısına katılarak, partililer ve Hendeklilere hitap etti. Milletvekili Dikbayır, sözlerine 18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümü hatırlatarak ve şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

ELEŞTİRİ
Cumhur ittifakını eleştiren İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır, “Sizler; 29 Ekim günü, evlatlarımıza mermi sıkan YPG’yi bu topraklardan geçiren, onlara davul zurna ile yemek ısmarlayan; onlar Habur’daki mahkemede rahatsız olmasınlar diye, Türk Bayrağı ile Atatürk resmini kaldıranlarsınız. Sizler ‘Ne Mutlu Türküm’ diyemeyenlerle ittifaksınız. TSK’ya ait Tank Palet fabrikası satılırken, biz sayın Engin Özkoç ile TBMM’nde mücadele ederken, TBMM Genel Kurulu’ndan kaçanlarsınız. Çakma milliyetçiler” ifadelerini kullandı.

TANK PALET
Hendeklilerden destek isteyen Milletvekili Dikbayır, “Bize öyle bir güç verin ki, Sakarya’da en az 10 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesini verin; ben de o Tank Palet fabrikasının önünde sandalye koyup oturmazsam adam değilim. Ben oraya oturursam çok gelen olur. Sandıkta gereğini yapın. Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi