ASKON ZİYARETİ
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve İyi Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, beraberindeki il yöneticileri ile birlikte ASKON İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. 
ASKON Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz ve dernek yöneticileri tarafından ağırlanan Dikbayır; “İYİ Parti olarak vatana, millete ve şehrimize faydası olan bütün STK'ların yanındayız ve onların getirdikleri faydalı projelere destek olacağız. ASKON gibi böyle genç bir yönetim ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Her biri Sakarya’nın çok değerli ailelerine mensup dernek yönetiminin gelecek yıllarda Sakarya’nın siyasi ve ekonomik geleceğine damga vuracağını düşünüyorum. Aslında birçok Sakaryalı hemşehrimiz, başlarında bulundukları STK’lar itibari ile Türkiye’de çok büyük bir lobi oluşturma imkanına sahip fakat yıllardır bu birliktelik sağlanamadığı için maalesef şehrimiz büyük şehirler arasında hem gelir bakımından hem de gelişmişlik bakımından son sırada yer alıyor. Sakarya’nın bu makus talihini sizin gibi önemli sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yenebileceğimizi düşünüyorum ve Sakaryamıza faydalı bütün projelerinizde destekçiniz olacağım konusunda da söz veriyorum” dedi.
AKYAZI ZİYARETİ
Milletvekili Ümit Dikbayır ve İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, il yöneticileri ile birlikte Akyazı’yı ziyaret etti. İyi Parti Akyazı İlçe Başkanı Servet Top ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan heyet, ardından Dokurcun Mahallesi’ni ziyaret etti. Dokurcunlu vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Dikbayır notlar alarak “Burada duyduğum bütün sıkıntıları yetkili mercilere ileteceğim. Gerekirse Ankara’da da dile getireceğim. Dokurcun Mahallesi Akyazı’nın çok önemli bir beldesi iken Büyükşehir yasası sonrasında yalnızlığına terk edilmiş bir mahalle haline geldi. Görüyorum ki en son darbeyi de PTT şubesinin mahalleden kaldırılmasıyla yemiş. Önceleri bütün memurların görev yapmak istediği bu doğa harikası beldemiz, bugün adeta ölü bir mahalle konumunda. Burada yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinledik ve bunları en kısa sürede nasıl çözeceğimizin yollarını araştıracağız. Bütün mahalle sakinlerimize bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz” dedi.  
İyi Partililer Dokurcun ziyaretinin ardından umreden yeni dönen Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş’u ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi