Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, ziraat odası başkanlarını ziyaret ederek, partinin tarım ve hayvancılık ile ilgili gerçekleştirmek istedikleri eylem planını anlattı Adapazarı Ziraat Odasında gerçekleştirilen toplantıya Sakarya Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şen Bayraktar ve 16 ilçenin ziraat odası başkanları katılım sağladı. Deva Partisi İl Başkanı Mehmet Erdoğan, oda başkanlarına eylem planını anlattı.

KENDİNE YETEN ÜLKE

İl Başkanı Erdoğan; “Bugün sizlere iktidar olduktan sonra ilk 90 ve 360 gün içinde çiftçimiz için yapacağımız politikaları açıklıyoruz. Ülkemizi tarımda ve hayvancılıkta kendine yeten bir ülke haline getireceğiz. Çiftçimizin borçlarını 2 yıl erteleyeceğiz, kullandığı mazotta ÖTV vergisini kaldıracağız. Bizim iktidarımızda hiç bir çiftçinin traktörüne haciz gelmeyecek.

ÜRETEREK ZENGİNLEŞMEK

Gübrenin maliyetinin yarısını çiftçimize destek olarak vereceğiz ve elektriği daha ucuza sağlayacağız. Ziraat Bankasını tekrardan çiftçinin bankası yapacağız. Hedefimiz, bu ülkedeki herkesin sağlıklı, güvenli, yeterli ve dengeli beslenmesini sağlamak ile birlikte üreterek zenginleşen bir ülke inşa etmektir.” dedi

ÇİFTÇİYE İTİBAR

DEVA Partisi Sektörel Gelişmeleri İzlemeden Sorumlu İl Başkan Yardımcı Volkan Terzioğlu oda başkanlarına “Tarım’ın DEVA’sı Hazır” başlıklı broşürler verirken; “Partimizin politikalarını kapı kapı dolaşarak anlatmaya devam ediyoruz. Tarımın Deva’sında yüksek katma değer üreten, rekabetçi, yenilikçi bir tarım sektörü göreceksiniz. Yerli üreticiyi güçlendirmek bizim en büyük isteğimizdir. Tarıma, çiftçiye iadeyi itibar yapmak ve pek çok üründe ihracatçı duruma gelmek politikalarımızın arasındadır.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi