Atamaya ilişkin yazılı açıklama yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi il Başkanı Mehmet Erdoğan; “Değerli Sakaryalı hemşehrilerim; Teşkilatlanma çalışmalarımızı olağanüstü bir titizlikle sürdürüyoruz. 
Bu minvalde, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın tensipleriyle Hendek İlçemizin kurucu ilçe başkanı olarak FATİH GÜDÜ atanmış ve yetki belgesi teslim edilmiştir. Atamanın partimize ve Hendek İlçemize hayırlı olması temennilerimle, Fatih Güdü'ye ve ilçe yönetim kuruluna başarılar dilerim.” dedi.
FATİH GÜDÜ KİMDİR?
1985 Kars doğumlu olan Fatih Güdü, ilkokul eğitimini Hendek Cumhuriyet İlkokulu’nda, ortaokul ve lise eğitimini Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi’nde tamamladı. 2004 yılında Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi ile başladığı üniversite hayatına, Anadolu Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İstanbul Üniversitesi İşletme bölümlerini de ekledi. 2018 yılına kadar İstanbul'da sektörünün önde gelen teknoloji şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapan Güdü, bağlı olduğu markanın Batı Karadeniz Bölge Direktörü olarak ataması ile Hendek' e geri dönmüştür. Evli ve bir çocuk babası olan Güdü halen ülkemizin önde gelen kurum ve kuruluşlarına bilişim ürünleri konusunda danışmanlık yapmaktadır.

Editör: Haber Merkezi