Başkan Gündoğdu, AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Hakan Demirbaş’ı Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirdi

“GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIM”
Başkan yardımcılığı görevini layıkıyla yerine getireceğini söyleyen Hakan Demirbaş, "bu görevi bana layık gören Belediye Başkanımız Sayın İsmail Gündoğdu’ya çok teşekkür ediyorum. Başkanımın bana olan güvenine layık olmaya çalışacağım. Belediye hizmetlerinin etkin ve verimli sunulabilmesi için verilen bu görevin ciddiyet ve sorumluluğunun farkındayız. Ferizli hepimizin. Ferizli halkına en iyi şekilde hizmet verebilmek için canla başla çalışacağız" dedi. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Belediye Başkan Yardımcıları ve müdürleriyle uyum içerisinde çalışarak şehrin sorunlarına kalıcı çözümler getirip Ferizli’nin daha yaşanabilir bir kent olması için azimle çalışacaklarını söyledi.  

HAKAN DEMİRBAŞ KİMDİR?
Demirbaş; Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu başkan yardımcısı oldu. Demirbaş uzun yıllardır esnaflıkla uğraşmaktaydı. Ayrıca 1980 Ferizli doğumlu olan Genç Başkan Yardımcısı Demirbaş, evli ve üç çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi