Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Yunus Tever, AK Parti Eski İl Başkanı Fevzi Kılıç’tan görevi teslim aldı. Devir teslim töreninde İl Başkan Vekili Erkut Aşoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

YÜCE’DEN BAŞARI TEMENNİSİ
İl Başkanı olan Yunus Tever’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Tabdug Emre der ki; Aşk ile yürüyen dünyayı sırtında taşır. Aşksız yürüyen bedeninde yük taşır. Bizler AK davanın AK gönüllüleri olarak bedenimizde ceset taşımayıp, yüreğimizle ve gönlümüzle bu davayı taşımaktayız. Dün DOKAP’taki görevimi teslim ettim. Son 20 yılda 5 görev teslim aldım, 5 görev teslim ettim. En büyük mutluluğumu ise görev teslim ederken yaşadım. Hayatta en güzel şey size verilen görevi alnınızın akıyla, büyük bir özveriyle, zevkle, muhabbetle teslim edebilmektir. İl Başkanımız Yunus Tever’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK
AK Parti Eski İl Başkanı Fevzi Kılıç, “3 Kasım 2002’de İl Başkanı oldum. O zaman 6 milletvekilimizde AK Parti’deydi. 1 yılın ardından görevi devretmiştik. O yüzden görevleri devretmeye alışkınım. 6 yıl Büyükşehir Belediyesi’nde Başkanvekilliğini yürüttük. Ardından 2015 yılında yeniden İl Başkanlığı görevi tarafımıza tevdi edildi. Mazbatayı aldığımız gün meclis üyeliğinden istifa ettik. 7 Haziran, 1 Kasım seçimlerini yaptık. 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde meydanlardaydık. 24 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Teşkilat olarak çok iyi bir şekilde çalıştık. Siyaset; sevgi, emek ve heyecandır. Rabbim tüm seçilenlere sevginize, emeğinize, inancınıza ve heyecanınıza layık olmayı nasip etsin”

ÇITAYI DAHA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti’nin yeni İl Başkanı olarak atanan Yunus Tever, “Genel Merkezimizde yapılan istişareler ve Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle AK Parti İl Başkanlığına atandım. Bana bu görevi layık gören Genel Başkanımıza ve teşkitımıza şükranlarımı sunuyorum. Siyaset yaptığım zamanın büyük bir kısmında Fevzi Kılıç’la birlikteydim. Kendisinden çok şey öğrendik. İl Başkanlığı döneminde çok büyük işlere imza attı, çıtayı fazlasıyla yükseltti. İnşallah bizler de çıtayı daha yükseğe taşımaya gayret göstereceğiz. Allah mahçup etmesin” dedi. İl Başkanı Tever, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Ocak’ta Sakarya’ya geleceğini de açıkladı.

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ise programda kısa bir konuşma yaparak; İl Başkanlığı görevini teslim alan Yunus Tever’e ve tüm teşkilat mensuplarına başarı dileklerini iletti. Birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’nın 31 Mart yerel seçimlerinden yine başarıyla ayrılacağını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi