AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Halk oylamasıyla ilgili partilileri ve vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Türkan Resuloğlu, Saniye Amasyalı, Tuba İnce,  Karaman Koordinatörü Hulusi Arap ve İlçe Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Karaman Mahallesini ziyaret ederek burada Karaman Mahalle Başkanı Selçuk İnce ve Sandık kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

İlçe Başkanı Mustafa Ak, 16 Nisan’daki referandumla ilgili sandık kurulu üyelerini bilgilendirerek sürecin önemine değindi. Başkan Ak “ 16 Nisan’da yapılacak Halk oylaması ülkemiz için büyük önem arz ediyor. Biliyorsunuz bu süreçle birlikte daha istikrarlı bir yönetim biçimi gelmiş olacak. Muhalefet partisinin dediğini gibi ortada bir rejim değişimi yok. Vereceğimiz evet oylarıyla birlikte sistem değişikliği olacak ve istikrar sağlanmış olarak, kararlar daha hızlı verilmiş olacak. Bürokrasiden kaynaklı zaman kaybı olmayacak” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle ilgili olarak slaytlar Karaman Mahalle Yönetimi ve Sandık Kurulu üyelerine izletilerek sistem anlatıldı. Karaman Mahalle Başkanı Selçuk İnce, İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Karaman Mahallesi halk oylamasında evet diyecek inşallah. Bunun için çalışmalarımızı mahallemizde hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi