2023 yılında gerçekleştirilecek seçimlere 7 aylık süreç kalmışken siyaset arenasında maraton devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında son dönem vurgusu yapması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinde son kez aday olacağını ardından bayrağı gençlere teslim edeceğinin mesajını verdi.

"SON DEFA DESTEK İSTİYORUZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı ile yeni ve daha büyük atılımın müjdesini sizlerle paylaşıyoruz. İnşallah 2023'te milletimizden kendi adımıza son defa istediğimiz destekle Türkiye Yüzyılı'nın ilk kısmını inşa edip bu bayrağı gençlere devredeceğiz." dedi.

"FARKI HERKES GÖREBİLİR"
2023'e böyle yürüyeceğiz vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim büyüklerimizden devraldığımız Türkiye ile gençlerimize teslim edeceğimiz Türkiye arasındaki farkı akıl ve vicdan sahibi herkes görebilmektedir." ifadelerini kullandı.

"MUHASEBEYİ KENDİMİZ YAPIYORUZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunca yıldır ülkeyi yöneten bir kişinin, elbette eksiklikleri, hataları olabilir. Eski Türkiye’nin en büyük sorunu, milletin yetki verdiklerinden; ülkeye ve millete vermedikleri hizmetin hesabının sorulmamasıydı. Biz bu muhasebeyi kimseye bırakmadan kendi kendimize yapıyoruz. Söz verip de yapamadıklarımızın peşinden koşuyoruz." diye konuştu

Editör: Haber Merkezi