Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin geçmiş dönem belediye başkanlarını Ankara'ya çağırarak bi toplantı gerçekleştirdi. Ankara'daki toplantıya AK Parti'nin geçmiş dönem belediye başkanlarının katılımı yüksek olurken Erdoğan burada önemli mesajlar verdi. 

Toplantıda İstanbul ve Ankara'daki Belediye seçimlerinin kaybedilmesi ile de alakalı konuşan Erdoğan,  ''Bu şehirlerdeki seçimleri oy oranlarımız gerilediği için değil, rakiplerimizin tamamı karşımızda birleştiği için kaybedildiği bir gerçektir. Buna rağmen elde ettiğimiz tecrübeleri göz önünde bulundurarak kayıplarımızı inşallah ilk fırsatta telafi etmekte kararlıyız.'' dedi.

YEMEK MASASINDA TOÇOĞLU DETAYI

Büyükşehir Belediyesi ve Serdivan Belediyesi'nde 4 dönem belediye başkanlığı yapan şehrin önemli siyasetçilerinden Zeki Toçoğlu'da bu toplantıya katıldı. Toplantı sonrası yenen yemekte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 16 kişilik yemek masasında Zeki Toçoğlu'nun da olması dikkat çekti. Öte yandan Toçoğlu'nun bu kareyi sosyal medya hesabından paylaşması mesaj niteliği taşırken yaptığı paylaşımda; ''Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti ile eski belediye başkanı arkadaşlarımızla Ankara’da bir araya geldik. Çok verimli bir toplantı oldu. Önümüzdeki seçimlerde partimizin yeniden büyük bir zafer yaşaması için hep birlikte çalışacağız.'' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi