SALGIN SÜRECİ 
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, belediye meclis üyeleriyle Bayraktepe Sosyal Tesislerinde düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıya Hendek Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır ve Hızır Çağrı Güngör, MHP Grup Başkan Vekili Yaşar Aygüneş ve MHP’li meclis üyeleri ile AK Parti Grup Başkan Vekili Hamit İsmailoğlu ve AK Partili meclis üyeleri katıldı. Başkan Babaoğlu, salgın sürecinin ardından başlayan yeni normal dönemde düzenlenen ilk toplantının önemine değindi. 
UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ 
Salgın tedbirleri kapsamında düzenlenen toplantıda çalışmaları anlatan Babaoğlu, “Cumhur İttifakı hamdolsun güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir.  Hendek, uyumlu meclisi ve çalışmalarıyla Cumhur İttifakına verdiği desteği daha güçlü bir şekilde sürdürecek. Hendek’in sorunlarının masaya yatırılması ve çözüme kavuşması adına Cumhur İttifakı olarak daha sık bir araya geleceğiz. Milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, ilçe başkanlarımızla toplantılar düzenleyeceğiz. Tek masa etrafında ortak akıllı bu şehre en güzel hizmetleri sunacağız” dedi.

----


SEN BEN YOK
Fikir alışverişinin önemine değinen Başkan Babaoğlu, “Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli’nin sık sık ifade ettiği gibi Cumhur İttifakını 2023 yolunda daha da güçlendirmeye kararlıyız. Cumhur İttifakı bu milletin özüdür, umududur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, '2023 Lider Ülke Türkiye' yolunda Hendek’te yapacağımız hizmetler çok büyük önem taşımaktadır. Hepimizin milli ve stratejik hedefinin bu olduğunu biliyoruz. Hendek Belediyesi Cumhur İttifakını oluşturan MHP’li ve AK Partili meclis üyeleriyle birlikte tek yürektir” dedi.
GÖLGE DÜŞÜRMEYECEĞİZ 
 ‘Hendek için çok çalışacağız, hemşerilerimiz için durmadan üretmeye devam edeceğiz, sorunlara kalıcı çözümler üreterek şehrimizi geleceğe güvenle taşıyacağız’ diyen Başkan Turgut Babaoğlu, “ Cumhur İttifakı Hendek’te uyum içinde çalışırken, ittifaka gölge düşürecek hiçbir fitneye geçit vermeyecektir” diye konuştu. Babaoğlu’nun konuşmasının ardından meclis üyeleri vatandaşların sorunlarını anlatarak, çözüm önerilerini sıraladı. Meclis üyeleri Cumhur İttifakının güçlendirilmesi için Hendek’te tek yürek çalışacaklarını beyan ederken, toplantı karşılıklı sohbet havasında tamamlandı. 

Editör: Haber Merkezi